Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EVOLUTION TIME KS Pasionki
cz Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
24% Spel op eigen helft 76%
55 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 24.8
zeer goed Schieten matig
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Bossi is nu in balbezit. Bossi passt de bal in één keer door. Porras Ruiz met een sublieme pass. Bossi is nu in balbezit. Bossi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak rent richting de bal. Bossi rent richting de bal. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kochowski is nu in balbezit. Banasiuk onderschept slim de pass. Banasiuk probeert naar een medespeler te passen. Bossi is nu in balbezit. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Skupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras Ruiz rent richting de bal. Porras Ruiz passt de bal zonder na te denken. Daar is Bossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Grzęda is nu in balbezit. Grzęda geeft de bal voor. Skupiński is nu in balbezit. Maciesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciesiak schiet op doel. Kapica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki geeft een lange en hoge pass. Bossi rent richting de bal. Bossi haalt uit met een fantastische trap. Kapica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Noszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras Ruiz rent richting de bal. Porras Ruiz speelt de bal door. Daar is Bossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bossi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Romas kopt de bal weg. Masztak is nu in balbezit. Klonecki verovert de bal door een tackle van achteren. Bossi is nu in balbezit. Bossi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - KS Pasionki 1:0

22e minuut.
Kochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciesiak passt de bal zonder na te denken. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Maciesiak is nu in balbezit. Porras Ruiz rent richting de bal. Porras Ruiz passt de bal zonder na te denken. Bossi is nu in balbezit. Bossi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bossi is nu in balbezit. Bossi kan de bal niet met de borst controleren. Bossi passt de bal in één keer door. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. Kapica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Klungelig pakt Banasiuk de bal. Maciesiak kopt de bal weg. Masztak heeft problemen om de bal te vangen. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi draait met de bal, schiet en ... Kapica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Maciesiak geeft een lange en hoge pass. Klonecki is nu in balbezit. Bossi rent richting de bal. Bossi draait met de bal, schiet en ... Franek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bossi is nu in balbezit. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi rent richting de bal. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bossi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak passt de bal met de wreef. Daar is Klonecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klonecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pilichowski trapt de bal weg van het doel. Maciesiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Jendrysiak de bal. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Porras Ruiz passt de bal in één keer door. Bossi rent richting de bal. Franek rent richting de bal. Bossi onderschept slim de pass. Bossi schiet op doel. Kapica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Inworp. Maciesiak met de inworp. Jendrysiak probeert de bal met de borst te controleren. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Pilichowski met een harde bal richting middenveld. Skupiński kopt de bal weg. Bossi is nu in balbezit. Bossi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Porras Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Banasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Banasiuk passt de bal met de wreef. Klonecki rent richting de bal. Klonecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - KS Pasionki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 22%, KS Pasionki 78%.
EVOLUTION TIME - KS Pasionki 2:0

48e minuut.
Romas speelt de bal door. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi passt de bal in één keer door. Klonecki rent richting de bal. Klonecki draait met de bal, schiet en ... Kapica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Grzęda met een sublieme pass. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak geeft een hoge lob. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - KS Pasionki 3:0

50e minuut.
Łuczak komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Skupiński is nu in balbezit. Skupiński geeft een lange en hoge pass. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Romas probeert naar een medespeler te passen. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki rent richting de bal. Bossi rent richting de bal. Bossi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kapica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Porras Ruiz met een sublieme pass. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi is nu in balbezit. Bossi schiet op doel. Kapica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klonecki verovert de bal door een tackle van achteren. Porras Ruiz met een sublieme pass. Franek is nu in balbezit. Bossi onderschept slim de pass. Bossi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tezalmaz kopt de bal weg. Romas rent richting de bal. Dożężka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dożężka krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Masztak geeft een hoge lob. Banasiuk geeft de bal voor. Pilichowski is nu in balbezit. Bossi verovert de bal door een tackle van achteren. Bossi schiet op doel. Kapica bokst de bal weg.

64e minuut.
Franek geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maciesiak neemt de hoekschop. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sokół komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Maciesiak is nu in balbezit. Bossi is nu in balbezit. Bossi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sokół de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - KS Pasionki 4:0

70e minuut.
Banasiuk passt de bal zonder na te denken. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bossi de bal. Bossi schiet op doel. Kapica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Bossi rent richting de bal. Klonecki met een sublieme pass. Bossi is nu in balbezit. Klonecki rent richting de bal. Klonecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klonecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilichowski is nu in balbezit. Maciesiak onderschept slim de pass. Maciesiak draait met de bal, schiet en ... Kapica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - KS Pasionki 5:0

76e minuut.
Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki is nu in balbezit. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Porras Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banasiuk rent richting de bal. Banasiuk passt de bal zonder na te denken. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Romas geeft de bal voor. Daar is Bossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki draait met de bal, schiet en ... Pilichowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bossi is nu in balbezit. Bossi draait met de bal, schiet en ... Kapica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - KS Pasionki 6:0

90e minuut.
Bossi passt de bal in één keer door. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki verovert de bal door een tackle van achteren. Bossi is nu in balbezit. Bossi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 27%, KS Pasionki 73%.
EVOLUTION TIME - KS Pasionki 6:0