Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F Blancos EVOLUTION TIME
2020b.v.2 Tactiek cz
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 53.2
solid Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Banasiuk geeft een lange en hoge pass. Daar is Voinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak draait met de bal, schiet en ... Lent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - EVOLUTION TIME 0:1

16e minuut.
Zanoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tezalmaz komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Maciesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciesiak geeft de bal voor. Bossi is nu in balbezit. Bossi draait met de bal, schiet en ... Lent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Franco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banasiuk met een sublieme pass. Juźwiak is nu in balbezit. Juźwiak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F Blancos 55%, EVOLUTION TIME 45%.
C.F Blancos - EVOLUTION TIME 0:1

53e minuut.
Klonecki is nu in balbezit. Porras Ruiz is nu in balbezit. Porras Ruiz speelt de bal door. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap. Lent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Porras Ruiz met een sublieme pass. Daar is Maciesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciesiak passt de bal in één keer door. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Romas rent richting de bal. Romas geeft een hoge lob. Daar is Bossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bossi draait met de bal, schiet en ... Lent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Romas met een sublieme pass. Pierola bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki begaat een overtreding. Klonecki krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Rooba passt de bal met de wreef. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Romas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romas krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kelhart rent richting de bal. Maciesiak onderschept slim de pass. Maciesiak passt de bal in één keer door. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Porras Ruiz passt de bal zonder na te denken. Bossi rent richting de bal. Kelhart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bossi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bossi kan niet meer verder spelen. Kvist komt het veld opgelopen. Porras Ruiz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F Blancos 57%, EVOLUTION TIME 43%.
C.F Blancos - EVOLUTION TIME 0:1