Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pasionki Zawisza Bydg
Normal Tactiek Wing1v
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 45.3
average Schieten solid
weak Passen adequate
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Damiański geeft een lange en hoge pass. Pilichowski kopt de bal weg. Jendrysiak controleert de bal met de borst. Salas rent richting de bal. Salas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ismail met de inworp. Śliwiok met een sublieme pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jendrysiak probeert de bal aan de voet te houden. Dziamgot met een sublieme pass. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap. Kapica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Zawisza Bydg 0:1

15e minuut.
Pałka geeft een lange en hoge pass. Salas kopt de bal weg. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas haalt uit met een fantastische trap. Kapica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Zawisza Bydg 0:2

23e minuut.
Świerk kopt de bal weg. Inworp. Pérez Serer met een snelle inworp. Damiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Damiański geeft een hoge lob. Kapica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Noszczak passt de bal zonder na te denken. Pałka is nu in balbezit. Pałka geeft een hoge lob. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel. Kapica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Dziamgot bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Zawisza Bydg 0:3

30e minuut.
Damiański passt de bal met de wreef. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas met een sublieme pass. Dziamgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamgot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Zawisza Bydg 0:4

32e minuut.
Jendrysiak speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Masztak de bal onder controle te krijgen. Dziamgot is nu in balbezit. Dziamgot passt de bal in één keer door. Salas rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pérez Serer geeft de bal voor. Franek heeft problemen om de bal te vangen. Salas rent richting de bal. Salas schiet op doel. Kapica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Zawisza Bydg 0:5

42e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Masztak krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk geeft de bal voor. Klungelig pakt Bulinka de bal. Bulinka geeft een hoge lob. Salas springt en kopt de bal. Kapica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dziamgot rent richting de bal. Dziamgot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Zawisza Bydg 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pasionki 83%, Zawisza Bydg 17%.
KS Pasionki - Zawisza Bydg 0:6

48e minuut.
Klungelig pakt Świerk de bal. Pérez Serer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świerk. Pérez Serer raakt geblesseerd tijdens het duel. Damiański met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łuczak komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Pérez Serer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dziamgot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziamgot met een sublieme pass. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Salas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jendrysiak rent richting de bal. Ismail verovert de bal door een tackle van achteren. Ismail geeft de bal voor. Dziamgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamgot geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Pilichowski met een harde bal richting middenveld. Bulinka heeft problemen om de bal te vangen. Bulinka passt de bal in één keer door. Pérez Serer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Serer geeft de bal voor. Paal! Kapica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Zawisza Bydg 0:7

65e minuut.
Sokół komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Śliwiok is nu in balbezit. Śliwiok geeft de bal voor. Skupiński heeft problemen om de bal te vangen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bajúsz speelt de bal door. Damiański geeft de bal voor. Pilichowski heeft problemen om de bal te vangen. Dziamgot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamgot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Śliwiok met een sublieme pass. Masztak is nu in balbezit. Masztak met een sublieme pass. Damiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Damiański geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Zawisza Bydg 0:8

74e minuut.
Pérez Serer is nu in balbezit. Pérez Serer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dziamgot de bal. Pilichowski onderschept slim de pass. Pérez Serer geeft een lange en hoge pass. Kapica bokst de bal weg. Salas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Zawisza Bydg 0:9

77e minuut.
Damiański passt de bal in één keer door. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas passt de bal in één keer door. Pérez Serer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Serer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pilichowski geeft de bal voor. Inworp. Damiański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Pérez Serer de bal. Pérez Serer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dziamgot is nu in balbezit. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziamgot rent richting de bal. Dziamgot draait met de bal, schiet en ... Kapica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasionki - Zawisza Bydg 0:10

85e minuut.
Bajúsz speelt de bal door. Śliwiok rent richting de bal. Śliwiok speelt de bal door. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap. Kapica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Damiański geeft een hoge lob. Sokół bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pasionki 83%, Zawisza Bydg 17%.
KS Pasionki - Zawisza Bydg 0:10