Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F Blancos Kazik Stars
2020b.v.2 Tactiek #2
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 45.8
excellent Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Juźwiak geeft de bal voor. Moliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Horoszkiewicz de bal. Bulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanda haalt uit met een fantastische trap. Tassone bokst de bal weg.

6e minuut.
Bulanda rent richting de bal. Bulanda passt de bal zonder na te denken. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zmyślony de bal onder controle te krijgen. Tassone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Bayle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayle passt de bal met de wreef. Prkačin verovert de bal door een tackle van achteren. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. Dupont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bayle is nu in balbezit. Bayle geeft een lange en hoge pass. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini schiet op doel. Dupont maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bulanda is nu in balbezit. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwiczy. Kwiczy krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horoszkiewicz begaat een overtreding. Franco raakt geblesseerd tijdens het duel. Voinescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Romankiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Martínez Martínez is nu in balbezit. Martínez Martínez geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Moliński kan de bal niet met de borst controleren. Moliński passt de bal in één keer door. Bayle rent richting de bal. Bayle geeft een hoge lob. Ghilardini krijgt zijn hoofd ertegen. Dupont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Moliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco onderschept slim de pass. Franco speelt de bal door. Bulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanda haalt uit met een fantastische trap. Tassone bokst de bal weg.

32e minuut.
Rooba onderschept slim de pass. Rooba speelt de bal door. Voinescu rent richting de bal. Voinescu geeft een lange en hoge pass. Martínez Martínez kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Mạnh Hoàng met een snelle inworp. Juźwiak probeert naar een medespeler te passen. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez schiet op doel. Zmyślony probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Utracki trapt de bal weg. Juźwiak kopt de bal weg. Bulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Juźwiak geeft een lange en hoge pass. Tassone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martínez Martínez is nu in balbezit. Martínez Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Kazik Stars 1:0

44e minuut.
Franco kopt de bal weg. Ghilardini heeft problemen om de bal te vangen. Rooba rent richting de bal. Ghilardini onderschept slim de pass. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. Dupont bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F Blancos 37%, Kazik Stars 63%.
C.F Blancos - Kazik Stars 1:0

46e minuut.
Daar is Bayle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Martínez onderschept slim de pass. Zmyślony is nu in balbezit. Martínez Martínez onderschept slim de pass. Martínez Martínez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Moliński geeft een hoge lob. Mạnh Hoàng kopt de bal weg. Kwiczy rent richting de bal. Bulanda verovert de bal door een tackle van achteren. Bulanda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Kwiczy is nu in balbezit. Mạnh Hoàng maakt een afschuwelijke overtreding. Mạnh Hoàng is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Franco is nu in balbezit. Franco passt de bal met de wreef. Kwiczy is nu in balbezit. Bulanda onderschept slim de pass. Bulanda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bayle onderschept slim de pass. Voinescu onderschept slim de pass. Voinescu geeft een hoge lob. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Zmyślony bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez begaat een overtreding. Zmyślony is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moliński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ghilardini rent richting de bal. Rooba begaat een overtreding. Ghilardini moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ghilardini kan niet meer verder spelen. Rooba speelt de bal door. Żywicki komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Franco met de inworp. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmyślony legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martínez Martínez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Martínez Martínez kan niet meer verder spelen. Baszak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F Blancos 41%, Kazik Stars 59%.
C.F Blancos - Kazik Stars 1:0