Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Klapa KS Pasionki
atak 1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52 gemiddelde waardering 24.9
very good Schieten average
very good Passen poor
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Vliegher kopt de bal weg. Jallas Amigó is nu in balbezit. Jallas Amigó passt de bal zonder na te denken. Koprđa is nu in balbezit. Koprđa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delalande zal de hoekschop nemen. Jallas Amigó probeert de bal met de borst te controleren. Jallas Amigó draait met de bal, schiet en ... Kapica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - KS Pasionki 1:0

8e minuut.
Franek passt de bal in één keer door. Świerk is nu in balbezit. Jallas Amigó verovert de bal door een tackle van achteren. Jallas Amigó haalt uit met een fantastische trap. Pilichowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Koprđa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprđa passt de bal met de wreef. Jallas Amigó is nu in balbezit. Jallas Amigó draait met de bal, schiet en ... Kapica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - KS Pasionki 2:0

14e minuut.
Dożężka geeft een lange en hoge pass. Vliegher probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gindrat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwikliński is nu in balbezit. Ćwikliński draait met de bal, schiet en ... Dobrowolski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Holt met een sublieme pass. Daar is Koprđa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gindrat speelt de bal door. Jallas Amigó rent richting de bal. Jallas Amigó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - KS Pasionki 3:0

22e minuut.
Vliegher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koprđa rent richting de bal. Koprđa passt de bal zonder na te denken. Jallas Amigó rent richting de bal. Jallas Amigó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Koprđa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprđa passt de bal zonder na te denken. Jallas Amigó is nu in balbezit. Jallas Amigó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - KS Pasionki 4:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świerk met een snelle inworp. Masztak is nu in balbezit. Koprđa onderschept slim de pass. Koprđa draait met de bal, schiet en ... Kapica bokst de bal weg. Jallas Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallas Amigó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - KS Pasionki 5:0

30e minuut.
Dożężka speelt de bal door. Klungelig pakt Ćwikliński de bal. Delalande rent richting de bal. Klungelig pakt Delalande de bal. Delalande draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Skupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Skupiński passt de bal in één keer door. Holt met een sublieme pass. Jallas Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallas Amigó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Holt passt de bal zonder na te denken. Jallas Amigó is nu in balbezit. Jallas Amigó passt de bal zonder na te denken. Delalande rent richting de bal. Delalande schiet op doel. Kapica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Delalande geeft een lange en hoge pass. Masztak is nu in balbezit. Gindrat onderschept slim de pass. Jallas Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallas Amigó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - KS Pasionki 6:0

41e minuut.
Jallas Amigó passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Franek de bal. Jallas Amigó verovert de bal door een tackle van achteren. Jallas Amigó haalt uit met een fantastische trap. Kapica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - KS Pasionki 7:0

43e minuut.
Koprđa verovert de bal door een tackle van achteren. Koprđa passt de bal met de wreef. Holt is nu in balbezit. Jallas Amigó rent richting de bal. Jallas Amigó draait met de bal, schiet en ... Kapica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Klapa 18%, KS Pasionki 82%.
TS Klapa - KS Pasionki 7:0

46e minuut.
Gindrat kan de bal niet met de borst controleren. Gindrat speelt de bal door. Koprđa speelt de bal door. Jallas Amigó rent richting de bal. Jallas Amigó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kapica trapt de bal weg. Holt kopt de bal weg. Jallas Amigó rent richting de bal. Jallas Amigó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Holt is nu in balbezit. Holt met een sublieme pass. Delalande bereikt de bal nog maar net als eerste. Delalande geeft een hoge lob. Jallas Amigó springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łuczak komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Łuczak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Holt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jallas Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprđa rent richting de bal. Koprđa draait met de bal, schiet en ... Paal! Kapica bokst de bal weg.

52e minuut.
Burne passt de bal in één keer door. Gindrat rent richting de bal. Gindrat speelt de bal door. Jallas Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallas Amigó draait met de bal, schiet en ... Kapica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Holt is nu in balbezit. Delalande rent richting de bal. Delalande geeft een lange en hoge pass. Koprđa is nu in balbezit. Koprđa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vliegher met een sublieme pass. Pilichowski is nu in balbezit. Koprđa verovert de bal door een tackle van achteren. Koprđa haalt uit met een fantastische trap. Kapica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - KS Pasionki 8:0

67e minuut.
Armaos kopt de bal weg. Klungelig pakt Holt de bal. Holt speelt de bal door. Jallas Amigó is nu in balbezit. Jallas Amigó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sokół komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Armaos verovert de bal door een tackle van achteren. Burne speelt de bal door. Holt rent richting de bal. Holt geeft een hoge lob. Jallas Amigó maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Burne passt de bal in één keer door. Delalande is nu in balbezit. Delalande passt de bal zonder na te denken. Jallas Amigó is nu in balbezit. Jallas Amigó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - KS Pasionki 9:0

75e minuut.
Skupiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Burne zal de hoekschop nemen. Koprđa rent richting de bal. Koprđa haalt uit met een fantastische trap. Kapica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jallas Amigó is nu in balbezit. Jallas Amigó schiet op doel. Kapica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pilichowski de bal. Jallas Amigó is nu in balbezit. Jallas Amigó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - KS Pasionki 10:0

76e minuut.
Świerk geeft een lange en hoge pass. Daar is Gindrat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gindrat speelt de bal door. Koprđa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprđa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gindrat is nu in balbezit. Gindrat met een sublieme pass. Daar is Vliegher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koprđa rent richting de bal. Koprđa schiet op doel. Kapica bokst de bal weg. Jallas Amigó rent richting de bal. Jallas Amigó schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - KS Pasionki 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Klapa 10%, KS Pasionki 90%.
TS Klapa - KS Pasionki 11:0