Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła 1906 Kraków Wrath of God
:) Tactiek 4132_yt1
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 48.5
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen good


11e minuut.
Skitek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Charytanowicz komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Benouna bereikt de bal nog maar net als eerste. Benouna probeert naar een medespeler te passen. Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Wrath of God 1:0

24e minuut.
Smochowicki passt de bal in één keer door. Charytanowicz is nu in balbezit. Lowe is nu in balbezit. Lowe geeft een hoge lob. Rossa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Wrath of God 2:0

25e minuut.
Wawrzkowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mattiasson komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Paul rent richting de bal. Charytanowicz onderschept slim de pass. Charytanowicz met een sublieme pass. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa draait met de bal, schiet en ... Bieda bokst de bal weg. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Komoróczy probeert de bal aan de voet te houden. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rossa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Benouna rent richting de bal. Benouna geeft een hoge lob. Lowe is nu in balbezit. Lowe haalt uit met een fantastische trap. Bieda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Wrath of God 3:0

44e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya passt de bal in één keer door. Szarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarowicz haalt uit met een fantastische trap. Kortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Wrath of God 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 48%, Wrath of God 52%.
Wisła 1906 Kraków - Wrath of God 3:1

49e minuut.
Smochowicki is nu in balbezit. Smochowicki geeft een lange en hoge pass. Maliqi kopt de bal weg. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Janis kopt de bal weg. Benouna kan de bal niet met de borst controleren. Verdeş begaat een overtreding. Verdeş krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Hummels rent richting de bal. Hummels passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Montoya de bal. Montoya schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trääder de bal onder controle te krijgen. Kortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Benouna geeft een hoge lob. Rossa rent richting de bal. Rossa heeft problemen om de bal te vangen. Rossa schiet op doel. Bieda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Wrath of God 4:1

67e minuut.
Trääder onderschept slim de pass. Benouna verovert de bal door een tackle van achteren. Benouna geeft de bal voor. Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina haalt uit met een fantastische trap. Bieda bokst de bal weg.

70e minuut.
Pini is nu in balbezit. Pini geeft een lange en hoge pass. Rossa is nu in balbezit. Rossa schiet op doel. Bieda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Lowe is nu in balbezit. Lowe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Wrath of God 5:1

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bieda niet meer kan verder spelen. Życki komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Regina is nu in balbezit. Hummels is nu in balbezit. Met opzet legt Regina zijn tegenspeler op de grond. Regina is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 47%, Wrath of God 53%.
Wisła 1906 Kraków - Wrath of God 5:1