Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klub Kokosa FC Bayern Sośnica-Brzeg
Zaskoczenia Tactiek 4132
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.4 gemiddelde waardering 40.9
good Schieten adequate
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


5e minuut.
Przecherka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buturić is nu in balbezit. Kurz begaat een overtreding. Kurz krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przecherka met de inworp. Galikowski geeft de bal voor. Kurz rent richting de bal. Kurz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Neag de bal. Neag met een sublieme pass. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević schiet op doel. Bukalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:0

29e minuut.
Georgijević is nu in balbezit. Georgijević passt de bal zonder na te denken. Murawa is nu in balbezit. Murawa haalt uit met een fantastische trap. Bukalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - FC Bayern Sośnica-Brzeg 2:0

31e minuut.
Dimitrov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Galikowski met een sublieme pass. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Neag met de inworp. Georgijević rent richting de bal. Georgijević met een sublieme pass. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa draait met de bal, schiet en ... Bukalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - FC Bayern Sośnica-Brzeg 3:0

35e minuut.
Galikowski probeert naar een medespeler te passen. Kurz is nu in balbezit. Denev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz onderschept slim de pass. Kurz draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dzieszuk met een sublieme pass. Neag geeft de bal voor. Galieni rent richting de bal. Galieni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - FC Bayern Sośnica-Brzeg 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klub Kokosa 46%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 54%.
Klub Kokosa - FC Bayern Sośnica-Brzeg 4:0

67e minuut.
Doeltrap. Dachtera komt het veld opgelopen. Górniak komt het veld opgelopen. Zembowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Anderson speelt de bal door. Murawa rent richting de bal. Murawa speelt de bal door. Georgijević rent richting de bal. Georgijević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Buitenspel voor Karzełek. Goede buitenspelval van de verdediging. Denev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Murawa kopt de bal weg. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klub Kokosa 52%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 48%.
Klub Kokosa - FC Bayern Sośnica-Brzeg 4:0