Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrath of God NoViAkI DeBeŚcIaKi
4132_yt1 Tactiek XZ
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
49.6 gemiddelde waardering 58.4
very good Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen excellent


22e minuut.
Vasko passt de bal met de wreef. Necula rent richting de bal. Necula geeft de bal voor. Motta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath of God - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:1

24e minuut.
Necula passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wichert de bal. Wichert passt de bal met de wreef. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath of God - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:2

26e minuut.
Vasko is nu in balbezit. Vasko geeft een hoge lob. Motta kopt de bal weg. Afera is nu in balbezit. Afera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Verdeş rent richting de bal. Małyszko verovert de bal door een tackle van achteren. Małyszko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Afera de bal. Afera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Motta is nu in balbezit. Dulanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Motta moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Motta kan niet meer verder spelen. Enriquez komt het veld opgelopen. Pačovský legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Życki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Afera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verdeş. Afera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wichert met een snel genomen vrije trap. Pačovský springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Komoróczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Enriquez verovert de bal door een tackle van achteren. Enriquez haalt uit met een fantastische trap. Życki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath of God - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:3

35e minuut.
Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert geeft een hoge lob. Janis probeert de bal aan de voet te houden. Enriquez is nu in balbezit. Enriquez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Enriquez is nu in balbezit. Enriquez haalt uit met een fantastische trap. Życki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Montoya is nu in balbezit. Trääder geeft een lange en hoge pass. Möslinger probeert de bal aan de voet te houden. Szarowicz rent richting de bal. Szarowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Vasko probeert naar een medespeler te passen. Necula rent richting de bal. Necula geeft een hoge lob. Enriquez rent richting de bal. Enriquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath of God 72%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 28%.
Wrath of God - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:3

55e minuut.
Paul kopt de bal weg. Vasko speelt de bal door. Necula probeert naar een medespeler te passen. Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský haalt uit met een fantastische trap. Życki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Afera rent richting de bal. Afera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath of God - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:4

59e minuut.
Doeltrap. Życki trapt de bal weg van het doel. Necula kopt de bal weg. Pačovský rent richting de bal. Pačovský draait met de bal, schiet en ... Życki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Wichert probeert naar een medespeler te passen. Małyszko heeft problemen om de bal te vangen. Małyszko met een sublieme pass. Afera is nu in balbezit. Afera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Paul speelt de bal door. Montoya rent richting de bal. Wichert is nu in balbezit. Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Montoya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Verdeş de bal. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera geeft een hoge lob. Pačovský rent richting de bal. Pačovský schiet op doel. Życki bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Paul is nu in balbezit. Paul passt de bal met de wreef. Szarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarowicz schiet op doel. Semik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath of God - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:4

88e minuut.
Rubagotti met een sublieme pass. Klungelig pakt Afera de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verdeş. Verdeş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath of God 55%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 45%.
Wrath of God - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:4