Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NoViAkI DeBeŚcIaKi Wrath of God
XZ Tactiek 4132_yt1
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
58.8 gemiddelde waardering 53.6
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Verdeş rent richting de bal. Verdeş probeert naar een medespeler te passen. Szarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya is nu in balbezit. Montoya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Małyszko verovert de bal door een tackle van achteren. Małyszko geeft de bal voor. Janis rent richting de bal. Motta verovert de bal door een tackle van achteren. Motta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský haalt uit met een fantastische trap. Bieda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Wrath of God 1:0

8e minuut.
Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz passt de bal met de wreef. Verdeş speelt de bal door. Montoya rent richting de bal. Montoya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Semik trapt de bal weg van het doel. Pačovský kopt de bal weg. Klungelig pakt Janis de bal. Motta rent richting de bal. Motta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Motta is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Necula neemt de hoekschop. Afera maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Arouca da Silva probeert naar een medespeler te passen. Motta is nu in balbezit. Motta met een sublieme pass. Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula draait met de bal, schiet en ... Bieda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verdeş heeft problemen om de bal te vangen. Motta rent richting de bal. Motta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Daar is Afera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afera geeft een hoge lob. Necula kopt de bal weg. Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský draait met de bal, schiet en ... Bieda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Wrath of God 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoViAkI DeBeŚcIaKi 47%, Wrath of God 53%.
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Wrath of God 2:0

61e minuut.
Pačovský rent richting de bal. Komoróczy verovert de bal door een tackle van achteren. Komoróczy passt de bal in één keer door. Afera is nu in balbezit. Afera schiet op doel. Bieda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Necula heeft problemen om de bal te vangen. Verdeş is nu in balbezit. Verdeş geeft de bal voor. Trääder bereikt de bal nog maar net als eerste. Trääder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Verdeş passt de bal met de wreef. Montoya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Necula. Necula krijgt een gele kaart. Montoya raakt geblesseerd tijdens het duel. Kropek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Szarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarowicz passt de bal met de wreef. Rubagotti onderschept slim de pass. Kropek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek haalt uit met een fantastische trap. Semik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Paul probeert naar een medespeler te passen. Geber bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszko maakt een afschuwelijke overtreding. Małyszko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Necula is nu in balbezit. Necula passt de bal zonder na te denken. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský draait met de bal, schiet en ... Bieda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Afera heeft problemen om de bal te vangen. Afera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Wrath of God 3:0

73e minuut.
Komoróczy geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kropek stond buitenspel. Möslinger neemt vlug de vrije trap. Afera rent richting de bal. Afera draait met de bal, schiet en ... Bieda bokst de bal weg.

75e minuut.
Rubagotti geeft een lange en hoge pass. Pačovský kopt de bal weg. Motta rent richting de bal. Motta haalt uit met een fantastische trap. Bieda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Wrath of God 4:0

86e minuut.
Vasko is nu in balbezit. Vasko geeft een lange en hoge pass. Montoya rent richting de bal. Montoya geeft een hoge lob. Szarowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Geber onderschept slim de pass. Geber passt de bal met de wreef. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul geeft een hoge lob. Szarowicz springt en kopt de bal. Semik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoViAkI DeBeŚcIaKi 50%, Wrath of God 50%.
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Wrath of God 4:0