Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła 1906 Kraków Radzinki
:) Tactiek NW
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 52.2
excellent Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Inworp. Cordeiro met de inworp. Oasenegre speelt de bal door. Ráth is nu in balbezit. Ráth draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pini geeft een hoge lob. Ghiglia kopt de bal weg. Oasenegre heeft problemen om de bal te vangen. Ráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Radzinki 0:1

11e minuut.
Pini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cordeiro met de inworp. Oasenegre is nu in balbezit. Oasenegre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Radzinki 0:2

13e minuut.
Mormocea geeft de bal voor. Inworp. Wiltos met een snelle inworp. Małocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Małocha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lowe met een sublieme pass. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małocha rent richting de bal. Rossa rent richting de bal. Rossa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ráth is nu in balbezit. Maliqi verovert de bal door een tackle van achteren. Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Oasenegre draait met de bal, schiet en ... Kortina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Radzinki 0:3

31e minuut.
Ropśnik met een snelle inworp. Roch is nu in balbezit. Lowe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lowe krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Rossa verovert de bal door een tackle van achteren. Rossa speelt de bal door. Małocha rent richting de bal. Małocha schiet op doel. Nieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Radzinki 1:3

43e minuut.
Cordeiro onderschept slim de pass. Cordeiro passt de bal met de wreef. Pini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráth verovert de bal door een tackle van achteren. Ráth haalt uit met een fantastische trap. Kortina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 63%, Radzinki 37%.
Wisła 1906 Kraków - Radzinki 1:3

50e minuut.
Amarfio speelt de bal door. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro passt de bal in één keer door. Ráth is nu in balbezit. Ráth draait met de bal, schiet en ... Kortina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Wiltos met een sublieme pass. Małocha is nu in balbezit. Mormocea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Małocha raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rossa neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Charytanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro geeft een hoge lob. Ráth heeft problemen om de bal te vangen. Ráth draait met de bal, schiet en ... Kortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rossa stond buitenspel. Cashman komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Jambeli met een sublieme pass. Wiltos speelt de bal door. Lowe is nu in balbezit. Lowe geeft een lange en hoge pass. Małocha maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rossa kopt de bal weg. Klungelig pakt Mormocea de bal. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ... Nieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Radzinki 2:3

75e minuut.
Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe rent richting de bal. Lowe passt de bal met de wreef. Rossa probeert de bal met de borst te controleren. Rossa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Lowe de bal. Amarfio rent richting de bal. Lowe begaat een overtreding. Amarfio moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Amarfio kan niet meer verder spelen. Adilov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 51%, Radzinki 49%.
Wisła 1906 Kraków - Radzinki 2:3