Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radzinki Wisła 1906 Kraków
NW Tactiek :)
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 60.4
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Ráth onderschept slim de pass. Benouna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ráth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ghiglia met een snel genomen vrije trap. Ráth maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - Wisła 1906 Kraków 1:0

11e minuut.
Benouna met een sublieme pass. Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Regina wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Lowe speelt de bal door. Regina is nu in balbezit. Regina passt de bal met de wreef. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński begaat een overtreding. Oasenegre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oasenegre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ráth de bal. Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro draait met de bal, schiet en ... Kortina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - Wisła 1906 Kraków 2:0

20e minuut.
Nieto geeft een lange en hoge pass. Skitek kopt de bal weg. Bitang rent richting de bal. Bitang passt de bal zonder na te denken. Skitek geeft een hoge lob. Nieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Benouna rent richting de bal. Benouna speelt de bal door. Regina is nu in balbezit. Regina schiet op doel. Nieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Oasenegre passt de bal in één keer door. Ráth rent richting de bal. Jambeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráth onderschept slim de pass. Ráth draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radzinki 51%, Wisła 1906 Kraków 49%.
Radzinki - Wisła 1906 Kraków 2:0

53e minuut.
Kortina probeert naar een medespeler te passen. Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mormocea zijn tegenspeler op de grond. Mormocea krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek passt de bal met de wreef. Regina rent richting de bal. Regina geeft een hoge lob. Rossa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mormocea rent richting de bal. Gredstig is nu in balbezit. Rossa onderschept slim de pass. Rossa draait met de bal, schiet en ... Nieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - Wisła 1906 Kraków 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radzinki 51%, Wisła 1906 Kraków 49%.
Radzinki - Wisła 1906 Kraków 2:1