Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Sośnica-Brzeg gredi
4132 Tactiek xxlxx
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 50.6
solide Schieten solide
solide Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Olmo probeert naar een medespeler te passen. Dahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahan passt de bal met de wreef. Bidžić rent richting de bal. Bidžić schiet op doel. Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
McLaren kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dachtera. McLaren raakt geblesseerd tijdens het duel. McLaren zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zembowski kopt de bal weg. Olmo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bidžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidžić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Brokuła is nu in balbezit. Brokuła geeft de bal voor. Petruzzelli rent richting de bal. Petruzzelli draait met de bal, schiet en ... Socol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - gredi 1:0

13e minuut.
Ciemny onderschept slim de pass. Ciemny passt de bal met de wreef. Bidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidžić schiet op doel. Bukalski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dahan is nu in balbezit. Dahan geeft een hoge lob. Ciemny heeft problemen om de bal te vangen. Lipko is nu in balbezit. Lipko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kamionek geeft de bal voor. Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdinarán verovert de bal door een tackle van achteren. Urdinarán geeft een lange en hoge pass. Petruzzelli is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dachtera neemt de hoekschop. Petruzzelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Simon de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Urdinarán geeft een lange en hoge pass. Bektović is nu in balbezit. Bektović geeft een hoge lob. Petruzzelli is nu in balbezit. Petruzzelli draait met de bal, schiet en ... Socol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 65%, gredi 35%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - gredi 1:0

46e minuut.
Vacalebre komt het veld opgelopen. Urs komt het veld opgelopen. Stalewski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ciemny is nu in balbezit. Ciemny passt de bal zonder na te denken. Petruzzelli rent richting de bal. Petruzzelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - gredi 2:0

59e minuut.
Bukalski met een sublieme pass. Petruzzelli kopt de bal weg. Kurz is nu in balbezit. Kurz haalt uit met een fantastische trap. Stalewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Dimitrov komt het veld opgelopen. Jurietti komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Olmo probeert naar een medespeler te passen. McLaren heeft problemen om de bal te vangen. Udod maakt een afschuwelijke overtreding. Udod krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Jurietti rent richting de bal. Jurietti geeft een hoge lob. Petruzzelli is nu in balbezit. Petruzzelli draait met de bal, schiet en ... Stalewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - gredi 3:0

74e minuut.
Bektović speelt de bal door. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs geeft een lange en hoge pass. Bidžić rent richting de bal. Bidžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Doradca komt het veld opgelopen. Urdinarán met de inworp. Galikowski is nu in balbezit. Vacalebre verovert de bal door een tackle van achteren. Vacalebre probeert naar een medespeler te passen. Urs met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bidžić is nu in balbezit. Bidžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - gredi 3:1

83e minuut.
Vacalebre met een snelle inworp. Olmo rent richting de bal. Olmo passt de bal in één keer door. Urs is nu in balbezit. Urs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Udod rent richting de bal. Udod passt de bal met de wreef. Daar is Kurz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurz draait met de bal, schiet en ... Stalewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jurietti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urdinarán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vacalebre is nu in balbezit. Vacalebre geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Udod verovert de bal door een tackle van achteren. Udod passt de bal met de wreef. Petruzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruzzelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Urs passt de bal met de wreef. Vacalebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacalebre passt de bal met de wreef. Bidžić is nu in balbezit. Bidžić schiet op doel. Bukalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Çekin is nu in balbezit. Çekin geeft een lange en hoge pass. Petruzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruzzelli schiet op doel. Stalewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 62%, gredi 38%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - gredi 3:1