Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gredi FC Bayern Sośnica-Brzeg
xxlxx Tactiek 4132
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 43.4
good Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen adequate


8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bukalski niet meer kan verder spelen. Doradca komt het veld opgelopen.

13e minuut.
De Sukkeleir passt de bal in één keer door. Udod rent richting de bal. Udod probeert naar een medespeler te passen. Petruzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruzzelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gredi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 0:1

24e minuut.
Kamionek geeft een lange en hoge pass. De Sukkeleir kopt de bal weg. Petruzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruzzelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gredi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 0:2

26e minuut.
Marut is nu in balbezit. Marut geeft een hoge lob. Bidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidžić draait met de bal, schiet en ... Doradca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gredi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:2

27e minuut.
Inworp. McLaren met de inworp. Olmo speelt de bal door. Bidžić is nu in balbezit. Bidžić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is De Sukkeleir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bektović verovert de bal door een tackle van achteren. Petruzzelli onderschept slim de pass. Petruzzelli haalt uit met een fantastische trap. Socol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lipko rent richting de bal. Marut rent richting de bal. Lipko is nu in balbezit. Marut is nu in balbezit. Marut schiet op doel. Doradca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Gąsior passt de bal zonder na te denken. Simon geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Przecherka de bal onder controle te krijgen. Bidžić rent richting de bal. Bidžić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gredi 36%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 64%.
gredi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:2

46e minuut.
Urs komt het veld opgelopen. Stalewski komt het veld opgelopen. Vacalebre komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Urs probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt McLaren de bal. Ciemny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McLaren raakt geblesseerd tijdens het duel. Lipko kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gredi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 2:2

52e minuut.
Simon geeft een hoge lob. Kurz heeft problemen om de bal te vangen. Simon is nu in balbezit. Kurz onderschept slim de pass. Kurz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

55e minuut.
McLaren speelt de bal door. Lipko rent richting de bal. Lipko passt de bal zonder na te denken. Bidžić rent richting de bal. Bidžić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Bloch komt het veld opgelopen. Dachtera komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Zembowski met een sublieme pass. Udod rent richting de bal. Vacalebre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vacalebre krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Simon geeft een lange en hoge pass. Gąsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsior passt de bal zonder na te denken. Dachtera rent richting de bal. Dachtera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Udod passt de bal met de wreef. Bloch is nu in balbezit. Bloch geeft de bal voor. Petruzzelli rent richting de bal. Petruzzelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dachtera is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
McLaren passt de bal zonder na te denken. Olmo is nu in balbezit. Olmo passt de bal in één keer door. Bidžić is nu in balbezit. Bidžić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Daar is Brokuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokuła legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bidžić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Urs neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
gredi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 3:2

78e minuut.
Olmo speelt de bal door. Udod geeft een hoge lob. De Sukkeleir bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sukkeleir draait met de bal, schiet en ... Bektović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stalewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Bidžić probeert de bal aan de voet te houden. Kamionek is nu in balbezit. Bidžić begaat een overtreding. Bidžić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gredi 46%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 54%.
gredi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 3:2