Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klub Kokosa Górnik Siemianowice Śląskie
Zaskoczenia Tactiek akuku
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 40.7
good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Daar is Niiduste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Matei krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzeli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buturić met een snel genomen vrije trap. Georgijević maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Anderson kopt de bal weg. Galieni is nu in balbezit. Hufajko onderschept slim de pass. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Denev kopt de bal weg. Klungelig pakt Buturić de bal. Bakır rent richting de bal. Bakır geeft de bal voor. Spoczyński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Górnik Siemianowice Śląskie 0:1

39e minuut.
Buturić speelt de bal door. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson geeft de bal voor. Murawa rent richting de bal. Murawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Neag passt de bal zonder na te denken. Buturić speelt de bal door. Georgijević rent richting de bal. Georgijević draait met de bal, schiet en ... Efir maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klub Kokosa - Górnik Siemianowice Śląskie 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klub Kokosa 42%, Górnik Siemianowice Śląskie 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klub Kokosa - Górnik Siemianowice Śląskie 1:1

47e minuut.
Buturić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buturić passt de bal met de wreef. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag geeft een lange en hoge pass. Galieni krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Buturić kopt de bal weg. Klungelig pakt Galieni de bal. Murawa is nu in balbezit. Georgijević rent richting de bal. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Buturić rent richting de bal. Buturić passt de bal zonder na te denken. Oğuzeli rent richting de bal. Galieni onderschept slim de pass. Galieni haalt uit met een fantastische trap. Efir bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Górnik Siemianowice Śląskie 2:1

60e minuut.
Hufajko passt de bal zonder na te denken. Galieni rent richting de bal. Galieni heeft problemen om de bal te vangen. Galieni schiet op doel. Efir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Górnik Siemianowice Śląskie 3:1

70e minuut.
Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson passt de bal zonder na te denken. Galieni rent richting de bal. Galieni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Górnik Siemianowice Śląskie 4:1

72e minuut.
Żuchnik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fustini de bal. Fustini passt de bal met de wreef. Bakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakır draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Górnik Siemianowice Śląskie 4:2

86e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft een hoge lob. Georgijević heeft problemen om de bal te vangen. Georgijević draait met de bal, schiet en ... Efir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Górnik Siemianowice Śląskie 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klub Kokosa 40%, Górnik Siemianowice Śląskie 60%.
Klub Kokosa - Górnik Siemianowice Śląskie 5:2