Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:52
  • Competitiewedstrijd: Liga V.232 [del]
  • Stadion: Blue Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7627
Górnik Siemianowice Śląskie Klub Kokosa
akuku Tactiek Zaskoczenia
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 47.2
goed Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Spoczyński is nu in balbezit. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson passt de bal met de wreef. Galieni rent richting de bal. Galieni draait met de bal, schiet en ... Efir bokst de bal weg.

5e minuut.
Niiduste is nu in balbezit. Niiduste geeft een lange en hoge pass. Buturić kopt de bal weg. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Buturić probeert naar een medespeler te passen. Neag rent richting de bal. Neag passt de bal in één keer door. Georgijević rent richting de bal. Georgijević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Neag passt de bal met de wreef. Buturić heeft problemen om de bal te vangen. Buturić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Murawa de bal. Murawa haalt uit met een fantastische trap. Efir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Doeltrap. Efir trapt de bal weg. Anderson kopt de bal weg. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Galieni rent richting de bal. Galieni passt de bal in één keer door. Ławnicak rent richting de bal. Murawa onderschept slim de pass. Murawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Klub Kokosa 0:1

30e minuut.
Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot verovert de bal door een tackle van achteren. Pruvot passt de bal met de wreef. Spoczyński is nu in balbezit. Spoczyński schiet op doel. Dzieszuk bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pruvot zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spoczyński rent richting de bal. Spoczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik Siemianowice Śląskie - Klub Kokosa 1:1

32e minuut.
Niiduste onderschept slim de pass. Buturić is nu in balbezit. Buturić passt de bal in één keer door. Georgijević heeft problemen om de bal te vangen. Georgijević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Buturić onderschept slim de pass. Buturić geeft een hoge lob. Murawa is nu in balbezit. Murawa schiet op doel. Efir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Klub Kokosa 1:2

39e minuut.
Ławnicak heeft problemen om de bal te vangen. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ławnicak zijn tegenspeler op de grond. Ławnicak krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Neag met een sublieme pass. Georgijević rent richting de bal. Georgijević speelt de bal door. Murawa rent richting de bal. Murawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Klub Kokosa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Siemianowice Śląskie 66%, Klub Kokosa 34%.
Górnik Siemianowice Śląskie - Klub Kokosa 1:3

46e minuut.
Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag rent richting de bal. Neag geeft de bal voor. Galieni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galieni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakır passt de bal zonder na te denken. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa schiet op doel. Efir werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Neag geeft een hoge lob. Murawa krijgt zijn hoofd ertegen. Efir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Klub Kokosa 1:4

68e minuut.
Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Buturić is nu in balbezit. Murawa rent richting de bal. Murawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Klub Kokosa 1:5

75e minuut.
Hufajko geeft een hoge lob. De Berry kan de bal niet met de borst controleren. De Berry geeft een hoge lob. Galieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Galieni schiet op doel. Efir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galieni is nu in balbezit. Galieni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Siemianowice Śląskie 58%, Klub Kokosa 42%.
Górnik Siemianowice Śląskie - Klub Kokosa 1:5