Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radzinki Wrath of God
NW Tactiek 4132_yt1
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
51.4 gemiddelde waardering 49.7
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Oasenegre is nu in balbezit. Ropśnik is nu in balbezit. Paul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paul krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Bitang rent richting de bal. Szarowicz onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paul zal de hoekschop nemen. Szarowicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Paul is nu in balbezit. Paul probeert naar een medespeler te passen. Trääder bereikt de bal nog maar net als eerste. Trääder draait met de bal, schiet en ... Nieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre geeft een lange en hoge pass. Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro geeft de bal voor. Ráth springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Verdeş geeft een lange en hoge pass. Gredstig geeft een hoge lob. Szarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Szarowicz schiet op doel. Nieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radzinki 64%, Wrath of God 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Radzinki - Wrath of God 0:0

46e minuut.
Kropek komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Dulanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dulanowski passt de bal in één keer door. Montoya probeert naar een medespeler te passen. Kropek is nu in balbezit. Kropek schiet op doel. Nieto bokst de bal weg. Mormocea rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kropek heeft problemen om de bal te vangen. Mormocea is nu in balbezit. Kropek verovert de bal door een tackle van achteren. Kropek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - Wrath of God 0:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cashman komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Andrés verovert de bal door een tackle van achteren. Andrés geeft een lange en hoge pass. Daar is Dulanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik schiet op doel. Życki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Roch probeert naar een medespeler te passen. Verdeş met een sublieme pass. Daar is Komoróczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre haalt uit met een fantastische trap. Życki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cashman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cashman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Montoya geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gredstig de bal. Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - Wrath of God 0:2

86e minuut.
Montoya is nu in balbezit. Kropek is nu in balbezit. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek rent richting de bal. Kropek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radzinki 58%, Wrath of God 42%.
Radzinki - Wrath of God 0:2