Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NoViAkI DeBeŚcIaKi Wisła 1906 Kraków
XZ Tactiek :)
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59.1 gemiddelde waardering 60.3
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Lowe kopt de bal weg. Rossa rent richting de bal. Met opzet legt Möslinger zijn tegenspeler op de grond. Möslinger krijgt een gele kaart. Rossa raakt geblesseerd tijdens het duel. Jambeli met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Rubagotti de bal. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Małyszko met een snelle inworp. Wichert heeft problemen om de bal te vangen. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Wisła 1906 Kraków 1:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Regina met de inworp. Benouna bereikt de bal nog maar net als eerste. Benouna geeft een hoge lob. Rossa krijgt zijn hoofd ertegen. Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek met een sublieme pass. Baranovs probeert naar een medespeler te passen. Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský passt de bal in één keer door. Małyszko speelt de bal door. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rubagotti passt de bal zonder na te denken. Małyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszko met een sublieme pass. Pačovský rent richting de bal. Pačovský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jambeli met een sublieme pass. Rossa rent richting de bal. Möslinger is nu in balbezit. Rossa onderschept slim de pass. Rossa haalt uit met een fantastische trap. Semik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Wisła 1906 Kraków 1:1

32e minuut.
Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszko met een sublieme pass. Afera rent richting de bal. Afera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jambeli heeft problemen om de bal te vangen. Enriquez is nu in balbezit. Pačovský rent richting de bal. Enriquez is nu in balbezit. Enriquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Małyszko rent richting de bal. Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe speelt de bal door. Rossa rent richting de bal. Rossa draait met de bal, schiet en ... Semik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoViAkI DeBeŚcIaKi 40%, Wisła 1906 Kraków 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Wisła 1906 Kraków 1:1

56e minuut.
Wichert kopt de bal weg. Jambeli is nu in balbezit. Jambeli geeft een lange en hoge pass. Regina is nu in balbezit. Regina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Małyszko speelt de bal door. Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert passt de bal zonder na te denken. Enriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enriquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Necula heeft problemen om de bal te vangen. Necula passt de bal zonder na te denken. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský haalt uit met een fantastische trap. Kortina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Wisła 1906 Kraków 2:1

73e minuut.
Necula passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Enriquez de bal. Enriquez passt de bal in één keer door. Pačovský rent richting de bal. Pačovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Wisła 1906 Kraków 3:1

85e minuut.
Regina is nu in balbezit. Rubagotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina onderschept slim de pass. Regina haalt uit met een fantastische trap. Semik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Wisła 1906 Kraków 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoViAkI DeBeŚcIaKi 35%, Wisła 1906 Kraków 65%.
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Wisła 1906 Kraków 3:2