Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła 1906 Kraków NoViAkI DeBeŚcIaKi
:) Tactiek XZ
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 58.1
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


11e minuut.
Rubagotti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pačovský controleert de bal met de borst. Małocha geeft de bal voor. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe draait met de bal, schiet en ... Semik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Wichert probeert naar een medespeler te passen. Afera is nu in balbezit. Skitek begaat een overtreding. Skitek krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Arouca da Silva geeft een lange en hoge pass. Pini kopt de bal weg. Skitek probeert de bal aan de voet te houden. Afera rent richting de bal. Afera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Skitek met een snelle inworp. Regina rent richting de bal. Małyszko maakt een afschuwelijke overtreding. Małyszko krijgt een gele kaart. Regina raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Skitek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wichert geeft een lange en hoge pass. Daar is Małocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pačovský verovert de bal door een tackle van achteren. Pačovský schiet op doel. Kortina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:1

44e minuut.
Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert rent richting de bal. Pačovský rent richting de bal. Pačovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 62%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 38%.
Wisła 1906 Kraków - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:2

50e minuut.
Benouna geeft een lange en hoge pass. Rubagotti kopt de bal weg. Pačovský rent richting de bal. Pačovský haalt uit met een fantastische trap. Kortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:3

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kortina trapt de bal weg van het doel. Rubagotti heeft problemen om de bal te vangen. Rossa rent richting de bal. Rossa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:3

57e minuut.
Skitek passt de bal met de wreef. Pini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pini geeft een lange en hoge pass. Daar is Afera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afera schiet op doel. Kortina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Klungelig pakt Wichert de bal. Benouna is nu in balbezit. Wichert begaat een overtreding. Wichert krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Pačovský heeft problemen om de bal te vangen. Jambeli onderschept slim de pass. Jambeli probeert naar een medespeler te passen. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel. Kortina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:4

70e minuut.
Wawrzkowicz geeft een hoge lob. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko onderschept slim de pass. Vasko geeft een lange en hoge pass. Afera springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Pini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pini geeft een lange en hoge pass. Lowe kopt de bal weg. Rossa rent richting de bal. Rossa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - NoViAkI DeBeŚcIaKi 2:4

88e minuut.
Wichert probeert naar een medespeler te passen. Pačovský rent richting de bal. Jambeli speelt de bal door. Arouca da Silva rent richting de bal. Arouca da Silva geeft een hoge lob. Kortina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 73%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 27%.
Wisła 1906 Kraków - NoViAkI DeBeŚcIaKi 2:4