Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Siemianowice Śląskie FC Bayern Sośnica-Brzeg
akuku Tactiek 4132
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38 gemiddelde waardering 42.7
adequate Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Inworp. Żuchnik met de inworp. Kurz rent richting de bal. Ławnicak onderschept slim de pass. Ławnicak geeft een hoge lob. Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Spoczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spoczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Przecherka de bal. Inworp. Przecherka met de inworp. Kurz is nu in balbezit. Kurz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Efir trapt de bal weg. Fustini kopt de bal weg. Ciemny kan de bal niet met de borst controleren. Spoczyński rent richting de bal. Spoczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jurietti heeft problemen om de bal te vangen. Jurietti passt de bal in één keer door. Petruzzelli rent richting de bal. Petruzzelli schiet op doel. Efir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik Siemianowice Śląskie - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:1

30e minuut.
Przecherka speelt de bal door. Petruzzelli is nu in balbezit. Kurz rent richting de bal. Kurz haalt uit met een fantastische trap. Efir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:2

45e minuut.
Żuchnik geeft een hoge lob. Ciemny kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakır zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pruvot geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Siemianowice Śląskie 50%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 50%.
Górnik Siemianowice Śląskie - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:2

47e minuut.
Przecherka passt de bal met de wreef. Petruzzelli rent richting de bal. Niiduste legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petruzzelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurz neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot passt de bal zonder na te denken. Brokuła is nu in balbezit. Spoczyński onderschept slim de pass. Spoczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Kurz is nu in balbezit. Hufajko verovert de bal door een tackle van achteren. Hufajko met een sublieme pass. Petruzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruzzelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:3

61e minuut.
Doradca komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Galikowski speelt de bal door. Jurietti is nu in balbezit. Jurietti passt de bal zonder na te denken. Petruzzelli is nu in balbezit. Petruzzelli schiet op doel. Efir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Kamionek is nu in balbezit. Kamionek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żuchnik met de inworp. Galikowski onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Spoczyński rent richting de bal. Spoczyński probeert naar een medespeler te passen. Pruvot rent richting de bal. Pruvot geeft de bal voor. Bakır maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Niiduste geeft een hoge lob. Przecherka kopt de bal weg. Kurz is nu in balbezit. Kurz haalt uit met een fantastische trap. Efir probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petruzzelli rent richting de bal. Petruzzelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Siemianowice Śląskie 40%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 60%.
Górnik Siemianowice Śląskie - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:4