Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Sośnica-Brzeg Górnik Siemianowice Śląskie
4132 Tactiek akuku
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 40.5
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Pruvot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Udod kopt de bal weg. Petruzzelli is nu in balbezit. Petruzzelli schiet op doel. Efir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Udod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udod met een sublieme pass. De Sukkeleir rent richting de bal. De Sukkeleir geeft een lange en hoge pass. Kurz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Górnik Siemianowice Śląskie 1:0

12e minuut.
Niiduste verovert de bal door een tackle van achteren. Niiduste met een sublieme pass. Pruvot met een sublieme pass. Spoczyński rent richting de bal. Spoczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Górnik Siemianowice Śląskie 1:1

14e minuut.
Pruvot is nu in balbezit. Pruvot geeft een lange en hoge pass. Daar is Spoczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fustini is nu in balbezit. Fustini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gąsior met een snelle inworp. Kurz is nu in balbezit. Kurz schiet op doel. Efir probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De Sukkeleir bereikt de bal nog maar net als eerste. Niiduste speelt de bal door. De Sukkeleir met een sublieme pass. Petruzzelli heeft problemen om de bal te vangen. Petruzzelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ławnicak is nu in balbezit. Ławnicak geeft een lange en hoge pass. Ciemny verovert de bal door een tackle van achteren. Pruvot geeft een lange en hoge pass. Spoczyński springt en kopt de bal. Jurietti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zembowski kopt de bal weg. Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot geeft een lange en hoge pass. Spoczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Efir bereikt de bal nog maar net als eerste. Efir geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gąsior neemt de hoekschop. Petruzzelli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Górnik Siemianowice Śląskie 2:1

30e minuut.
Przecherka geeft een lange en hoge pass. De Sukkeleir is nu in balbezit. De Sukkeleir passt de bal met de wreef. Petruzzelli heeft problemen om de bal te vangen. Petruzzelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kamionek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żuchnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ławnicak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławnicak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Udod rent richting de bal. Udod passt de bal in één keer door. Kurz rent richting de bal. Kurz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ławnicak de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Brokuła met een sublieme pass. De Sukkeleir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petruzzelli de bal. Udod is nu in balbezit. Udod schiet op doel. Efir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petruzzelli rent richting de bal. Petruzzelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Udod met een sublieme pass. De Sukkeleir rent richting de bal. De Sukkeleir passt de bal zonder na te denken. Petruzzelli rent richting de bal. Petruzzelli schiet op doel. Efir bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 43%, Górnik Siemianowice Śląskie 57%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Górnik Siemianowice Śląskie 2:1

51e minuut.
Gąsior is nu in balbezit. Gąsior passt de bal in één keer door. Kurz rent richting de bal. Kurz draait met de bal, schiet en ... Efir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Górnik Siemianowice Śląskie 3:1

55e minuut.
De Sukkeleir geeft de bal voor. Klungelig pakt Żuchnik de bal. Gąsior met een sublieme pass. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hufajko passt de bal met de wreef. De Sukkeleir rent richting de bal. De Sukkeleir probeert naar een medespeler te passen. Petruzzelli rent richting de bal. Petruzzelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Petruzzelli geeft een lange en hoge pass. Hufajko met een sublieme pass. Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod schiet op doel. Efir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Górnik Siemianowice Śląskie 4:1

61e minuut.
Bloch komt het veld opgelopen. Doradca komt het veld opgelopen. Dachtera komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Udod heeft problemen om de bal te vangen. Udod geeft de bal voor. Petruzzelli rent richting de bal. Petruzzelli haalt uit met een fantastische trap. Efir probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
De Sukkeleir bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sukkeleir passt de bal zonder na te denken. Petruzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruzzelli draait met de bal, schiet en ... Efir maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

76e minuut.
Ławnicak probeert naar een medespeler te passen. Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik passt de bal met de wreef. Fustini is nu in balbezit. Fustini schiet op doel. Jurietti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Górnik Siemianowice Śląskie 4:2

78e minuut.
Niiduste probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Sukkeleir zal de hoekschop nemen. Dachtera rent richting de bal. Dachtera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ławnicak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petruzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Efir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petruzzelli is nu in balbezit. Petruzzelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Górnik Siemianowice Śląskie 5:2

86e minuut.
Udod met een sublieme pass. De Sukkeleir bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sukkeleir met een sublieme pass. Udod is nu in balbezit. Udod haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Efir trapt de bal weg van het doel. Udod kopt de bal weg. Petruzzelli is nu in balbezit. Petruzzelli schiet op doel. Efir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Górnik Siemianowice Śląskie 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 39%, Górnik Siemianowice Śląskie 61%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Górnik Siemianowice Śląskie 6:2