Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gredi Klub Kokosa
xxlxx Tactiek Zaskoczenia
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
48.9 gemiddelde waardering 45
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


29e minuut.
Dahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dahan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McLaren zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bidžić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Lipko is nu in balbezit. Denev verovert de bal door een tackle van achteren. Denev geeft een lange en hoge pass. Galieni rent richting de bal. Galieni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
De Berry verovert de bal door een tackle van achteren. Olmo onderschept slim de pass. Olmo passt de bal in één keer door. Bidžić rent richting de bal. Bidžić draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Anderson probeert naar een medespeler te passen. Çekin heeft problemen om de bal te vangen. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Neag met een snelle inworp. Buturić heeft problemen om de bal te vangen. Buturić probeert naar een medespeler te passen. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag geeft de bal voor. Socol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gredi 32%, Klub Kokosa 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gredi - Klub Kokosa 0:0

46e minuut.
Urs komt het veld opgelopen. Vacalebre komt het veld opgelopen. Stalewski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bidžić verovert de bal door een tackle van achteren. Cedermas probeert naar een medespeler te passen. Bidžić probeert de bal aan de voet te houden. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cedermas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McLaren met de inworp. Olmo rent richting de bal. Olmo geeft de bal voor. Dzieszuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Murawa kopt de bal weg. Galieni is nu in balbezit. Simon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simon krijgt een gele kaart.

52e minuut.
McLaren passt de bal in één keer door. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs passt de bal in één keer door. Bidžić rent richting de bal. Bidžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft een hoge lob. Galieni is nu in balbezit. Galieni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
McLaren passt de bal met de wreef. Vacalebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson begaat een overtreding. Anderson krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Cedermas geeft de bal voor. Galieni heeft problemen om de bal te vangen. Simon rent richting de bal. Galieni verovert de bal door een tackle van achteren. Galieni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bektović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murawa rent richting de bal. Murawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gredi - Klub Kokosa 0:1

64e minuut.
McLaren rent richting de bal. McLaren passt de bal in één keer door. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko schiet op doel. Dzieszuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gredi - Klub Kokosa 1:1

67e minuut.
Olmo speelt de bal door. McLaren geeft een hoge lob. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gredi - Klub Kokosa 2:1

72e minuut.
McLaren probeert naar een medespeler te passen. Urs rent richting de bal. Urs passt de bal zonder na te denken. Bidžić is nu in balbezit. Bidžić draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk bokst de bal weg.

74e minuut.
Georgijević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neag rent richting de bal. Met opzet legt McLaren zijn tegenspeler op de grond. McLaren is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Neag is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buturić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Vacalebre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murawa is nu in balbezit. Murawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević draait met de bal, schiet en ... Stalewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gredi - Klub Kokosa 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gredi 36%, Klub Kokosa 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gredi - Klub Kokosa 2:2