Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klub Kokosa gredi
Zaskoczenia Tactiek xxlxx
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 46
good Schieten adequate
adequate Passen good
solid Verdedigen good


13e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson geeft een lange en hoge pass. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. Socol probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Olmo kopt de bal weg. Marut heeft problemen om de bal te vangen. Anderson met een sublieme pass. Murawa is nu in balbezit. Murawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Neag is nu in balbezit. Bektović onderschept slim de pass. Bektović geeft een hoge lob. Galieni krijgt zijn hoofd ertegen. Murawa rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Socol maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Murawa is nu in balbezit. Murawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - gredi 1:0

34e minuut.
Buturić onderschept slim de pass. Buturić met een sublieme pass. Galieni is nu in balbezit. Galieni schiet op doel. Socol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - gredi 2:0

35e minuut.
Marut heeft problemen om de bal te vangen. Marut passt de bal zonder na te denken. Urdinarán rent richting de bal. Urdinarán geeft een lange en hoge pass. Lipko kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Georgijević passt de bal in één keer door. Neag is nu in balbezit. Neag passt de bal met de wreef. Georgijević rent richting de bal. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Buturić passt de bal in één keer door. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson passt de bal zonder na te denken. Galieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Galieni draait met de bal, schiet en ... Socol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Dahan met een sublieme pass. Bidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. De Berry rent richting de bal. Bidžić onderschept slim de pass. Bidžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - gredi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klub Kokosa 55%, gredi 45%.
Klub Kokosa - gredi 2:1

46e minuut.
Vacalebre komt het veld opgelopen. Urs komt het veld opgelopen. Stalewski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Buturić verovert de bal door een tackle van achteren. Buturić geeft de bal voor. Murawa heeft problemen om de bal te vangen. Galieni is nu in balbezit. Galieni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Bektović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaren geeft een hoge lob. Urs maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klub Kokosa - gredi 2:2

79e minuut.
McLaren speelt de bal door. Materzok rent richting de bal. Lipko verovert de bal door een tackle van achteren. McLaren is nu in balbezit. McLaren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dzieszuk trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Murawa de bal. Buturić kopt de bal weg. Georgijević rent richting de bal. Georgijević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
McLaren is nu in balbezit. McLaren passt de bal zonder na te denken. Buturić geeft een hoge lob. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Buturić passt de bal met de wreef. Neag is nu in balbezit. Neag speelt de bal door. Galieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Galieni draait met de bal, schiet en ... Stalewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - gredi 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klub Kokosa 57%, gredi 43%.
Klub Kokosa - gredi 3:2