Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrath of God FC Bayern Sośnica-Brzeg
4132_yt1 Tactiek 4132
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 46
uitstekend Schieten goed
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod passt de bal in één keer door. Gąsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsior geeft de bal voor. Petruzzelli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath of God - FC Bayern Sośnica-Brzeg 0:1

11e minuut.
Paul passt de bal in één keer door. Geber geeft een lange en hoge pass. Trääder heeft problemen om de bal te vangen. Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz schiet op doel. Bukalski bokst de bal weg.

12e minuut.
Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz passt de bal zonder na te denken. Trääder is nu in balbezit. Trääder schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Gąsior kopt de bal weg. Daar is Jurietti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosschaert speelt de bal door. Szarowicz rent richting de bal. Szarowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Udod is nu in balbezit. Udod passt de bal zonder na te denken. Petruzzelli is nu in balbezit. Petruzzelli schiet op doel. Bieda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Montoya passt de bal in één keer door. Hummels is nu in balbezit. Hummels passt de bal in één keer door. Szarowicz rent richting de bal. Szarowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wrath of God - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:1

38e minuut.
Bosschaert geeft een lange en hoge pass. Geber heeft problemen om de bal te vangen. Geber passt de bal zonder na te denken. Trääder bereikt de bal nog maar net als eerste. Trääder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bukalski niet meer kan verder spelen. Doradca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath of God 35%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wrath of God - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:1

47e minuut.
Daar is Hummels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Sukkeleir rent richting de bal. De Sukkeleir passt de bal zonder na te denken. Petruzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruzzelli schiet op doel. Bieda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Petruzzelli rent richting de bal. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod begaat een overtreding. Udod krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Paul passt de bal in één keer door. Geber is nu in balbezit. Geber probeert naar een medespeler te passen. Trääder bereikt de bal nog maar net als eerste. Trääder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath of God - FC Bayern Sośnica-Brzeg 2:1

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosschaert met de inworp. Geber bereikt de bal nog maar net als eerste. Geber geeft de bal voor. Szarowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Doradca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klungelig pakt Gąsior de bal. Komoróczy begaat een overtreding. Gąsior raakt geblesseerd tijdens het duel. Przecherka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Gąsior de bal onder controle te krijgen. Gąsior geeft de bal voor. Petruzzelli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Komoróczy speelt de bal door. Geber rent richting de bal. Geber geeft een hoge lob. Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath of God - FC Bayern Sośnica-Brzeg 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath of God 36%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 64%.
Wrath of God - FC Bayern Sośnica-Brzeg 3:1