Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klub Kokosa Wisła 1906 Kraków
Zaskoczenia Tactiek :)
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 19
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45 gemiddelde waardering 59.9
average Schieten formidable
adequate Passen very good
very good Verdedigen very good


11e minuut.
Skitek geeft een lange en hoge pass. Cedermas kopt de bal weg. Materzok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Regina rent richting de bal. Regina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek met een sublieme pass. Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Wisła 1906 Kraków 0:1

21e minuut.
Buturić onderschept slim de pass. Buturić speelt de bal door. Denev is nu in balbezit. Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe schiet op doel. Dzieszuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Wisła 1906 Kraków 0:2

22e minuut.
Denev met een sublieme pass. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina is nu in balbezit. Regina draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Wisła 1906 Kraków 0:3

26e minuut.
Materzok onderschept slim de pass. Skitek onderschept slim de pass. Skitek speelt de bal door. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Benouna probeert naar een medespeler te passen. Rossa rent richting de bal. Buturić begaat een overtreding. Rossa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lowe wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Skitek passt de bal met de wreef. Benouna geeft de bal voor. Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa onderschept slim de pass. Rossa haalt uit met een fantastische trap. Dzieszuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Wisła 1906 Kraków 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klub Kokosa 70%, Wisła 1906 Kraków 30%.
Klub Kokosa - Wisła 1906 Kraków 0:4

54e minuut.
De Berry geeft de bal voor. Benouna is nu in balbezit. Benouna speelt de bal door. Lowe rent richting de bal. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Denev kopt de bal weg. Lowe is nu in balbezit. Buturić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe onderschept slim de pass. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina onderschept slim de pass. Rossa is nu in balbezit. Rossa schiet op doel. Dzieszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Wisła 1906 Kraków 0:5

83e minuut.
Daar is Cedermas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe onderschept slim de pass. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Lowe rent richting de bal. De Berry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lowe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rossa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dzieszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Wisła 1906 Kraków 0:6

86e minuut.
Klungelig pakt Jambeli de bal. Jambeli met een sublieme pass. Materzok rent richting de bal. Rossa is nu in balbezit. Rossa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jambeli passt de bal met de wreef. Regina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Materzok. Materzok krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Buturić heeft problemen om de bal te vangen. Skitek is nu in balbezit. Skitek geeft een hoge lob. Regina is nu in balbezit. Regina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klub Kokosa 67%, Wisła 1906 Kraków 33%.
Klub Kokosa - Wisła 1906 Kraków 0:6