Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gredi Radzinki
xxlxx Tactiek NW
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
45.4 gemiddelde waardering 52.6
good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Belea met een sublieme pass. Oasenegre is nu in balbezit. Ráth rent richting de bal. Ráth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gredi - Radzinki 0:1

7e minuut.
Ráth is nu in balbezit. Ráth passt de bal met de wreef. Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro geeft een hoge lob. Ráth maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gredi - Radzinki 0:2

10e minuut.
Marut onderschept slim de pass. Marut geeft een hoge lob. Gredstig heeft problemen om de bal te vangen. Lipko is nu in balbezit. Lipko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Belea is nu in balbezit. Belea passt de bal zonder na te denken. Çekin is nu in balbezit. Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Oasenegre haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Daar is Oasenegre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urdinarán probeert naar een medespeler te passen. Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro geeft de bal voor. Ráth springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Roch kopt de bal weg. Belea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McLaren. McLaren krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Gredstig geeft een lange en hoge pass. Urdinarán kopt de bal weg. Roch geeft een lange en hoge pass. Oasenegre is nu in balbezit. Oasenegre draait met de bal, schiet en ... Socol bokst de bal weg.

34e minuut.
Belea geeft een hoge lob. Dahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cordeiro naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Roch is nu in balbezit. Roch speelt de bal door. Chlebisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea onderschept slim de pass. Belea geeft een hoge lob. Socol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Belea speelt de bal door. Çekin rent richting de bal. Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Oasenegre haalt uit met een fantastische trap. Socol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gredi - Radzinki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gredi 68%, Radzinki 32%.
gredi - Radzinki 0:3

46e minuut.
Urs komt het veld opgelopen. Vacalebre komt het veld opgelopen. Stalewski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Chipciu geeft een hoge lob. Inworp. Vacalebre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olmo rent richting de bal. Olmo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Çekin onderschept slim de pass. Çekin met een sublieme pass. Chlebisz rent richting de bal. Belea verovert de bal door een tackle van achteren. Belea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gredi 49%, Radzinki 51%.
gredi - Radzinki 0:3