Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NoViAkI DeBeŚcIaKi Górnik Siemianowice Śląskie
XZ Tactiek akuku
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 40.3
formidable Schieten adequate
very good Passen adequate
formidable Verdedigen adequate


4e minuut.
Baranovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranovs geeft de bal voor. Pačovský rent richting de bal. Pačovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Górnik Siemianowice Śląskie 1:0

6e minuut.
Ławnicak probeert de bal aan de voet te houden. Motta is nu in balbezit. Motta passt de bal met de wreef. Afera is nu in balbezit. Afera draait met de bal, schiet en ... Efir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Klungelig pakt Małyszko de bal. Małyszko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bakır de bal. Motta is nu in balbezit. Motta draait met de bal, schiet en ... Efir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Motta rent richting de bal. Afera rent richting de bal. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel. Efir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Górnik Siemianowice Śląskie 2:0

28e minuut.
Baranovs met een sublieme pass. Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula geeft een hoge lob. Pačovský springt en kopt de bal. Ławnicak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hufajko met een harde bal richting middenveld. Wichert kopt de bal weg. Motta is nu in balbezit. Motta haalt uit met een fantastische trap. Efir maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Motta maakt een snoekduik en kopt de bal. Niiduste kopt de bal weg. Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert onderschept slim de pass. Wichert geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Górnik Siemianowice Śląskie 3:0

37e minuut.
Wichert probeert naar een medespeler te passen. Necula probeert naar een medespeler te passen. Bakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert onderschept slim de pass. Wichert geeft de bal voor. Efir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Möslinger onderschept slim de pass. Möslinger passt de bal met de wreef. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Górnik Siemianowice Śląskie 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoViAkI DeBeŚcIaKi 23%, Górnik Siemianowice Śląskie 77%.
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Górnik Siemianowice Śląskie 4:0

54e minuut.
Möslinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Möslinger geeft een lange en hoge pass. Pačovský heeft problemen om de bal te vangen. Pačovský haalt uit met een fantastische trap. Efir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Górnik Siemianowice Śląskie 5:0

65e minuut.
Motta passt de bal zonder na te denken. Małyszko rent richting de bal. Daar is Małyszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małyszko geeft de bal voor. Afera krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Afera de bal onder controle te krijgen. Małyszko is nu in balbezit. Małyszko met een sublieme pass. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wichert geeft een hoge lob. Afera kopt de bal weg. Ławnicak heeft problemen om de bal te vangen. Motta verovert de bal door een tackle van achteren. Motta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Fustini kopt de bal weg. Rubagotti rent richting de bal. Rubagotti geeft een lange en hoge pass. Motta rent richting de bal. Motta schiet op doel. Efir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Afera rent richting de bal. Afera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Efir bokst de bal weg.

81e minuut.
Necula is nu in balbezit. Necula geeft de bal voor. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta draait met de bal, schiet en ... Oğuzeli probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Małyszko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Motta heeft problemen om de bal te vangen. Motta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Matei de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Necula geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Afera heeft problemen om de bal te vangen. Motta rent richting de bal. Motta haalt uit met een fantastische trap. Efir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Małyszko rent richting de bal. Małyszko passt de bal met de wreef. Afera rent richting de bal. Afera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Górnik Siemianowice Śląskie 6:0

86e minuut.
Niiduste geeft de bal voor. Daar is Fustini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichert kopt de bal weg. Motta heeft problemen om de bal te vangen. Motta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoViAkI DeBeŚcIaKi 22%, Górnik Siemianowice Śląskie 78%.
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Górnik Siemianowice Śląskie 6:0