Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 20:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.232 [del]
  • Stadion: Blue Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17072
Górnik Siemianowice Śląskie NoViAkI DeBeŚcIaKi
akuku Tactiek XZ
34% Balbezit 66%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 59.5
matig Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Necula geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oğuzeli de bal. Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský schiet op doel. Efir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:1

8e minuut.
Efir met een harde bal richting middenveld. Pruvot kopt de bal weg. Daar is Matei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motta onderschept slim de pass. Motta schiet op doel. Efir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Wichert rent richting de bal. Wichert met een sublieme pass. Necula speelt de bal door. Motta is nu in balbezit. Motta haalt uit met een fantastische trap. Efir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Małyszko rent richting de bal. Małyszko geeft de bal voor. Afera rent richting de bal. Afera schiet op doel. Efir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:2

22e minuut.
Baranovs geeft een lange en hoge pass. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera geeft een lange en hoge pass. Pačovský krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:3

24e minuut.
Baranovs met een sublieme pass. Klungelig pakt Małyszko de bal. Małyszko met een sublieme pass. Afera rent richting de bal. Afera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Efir trapt de bal weg. Daar is Necula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Necula met een sublieme pass. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Pačovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oğuzeli is nu in balbezit. Pačovský onderschept slim de pass. Pačovský draait met de bal, schiet en ... Efir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:4

33e minuut.
Klungelig pakt Afera de bal. Małyszko rent richting de bal. Małyszko geeft de bal voor. Pačovský maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Matei de bal onder controle te krijgen. Efir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert met een sublieme pass. Afera geeft een hoge lob. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Möslinger passt de bal in één keer door. Małyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszko speelt de bal door. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera haalt uit met een fantastische trap. Efir bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:5

42e minuut.
Afera rent richting de bal. Afera passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Pačovský de bal onder controle te krijgen. Motta rent richting de bal. Motta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Matei geeft een hoge lob. Inworp. Necula met een snelle inworp. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Wichert passt de bal in één keer door. Afera rent richting de bal. Afera passt de bal in één keer door. Daar is Pačovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pačovský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Siemianowice Śląskie 87%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 13%.
Górnik Siemianowice Śląskie - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:5

46e minuut.
Vasko speelt de bal door. Małyszko rent richting de bal. Małyszko met een sublieme pass. Afera is nu in balbezit. Afera draait met de bal, schiet en ... Efir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Małyszko rent richting de bal. Małyszko speelt de bal door. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera schiet op doel. Efir werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:6

54e minuut.
Małyszko kopt de bal weg. Oğuzeli rent richting de bal. Pačovský verovert de bal door een tackle van achteren. Pačovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:7

62e minuut.
Daar is Afera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuchnik rent richting de bal. Afera verovert de bal door een tackle van achteren. Afera schiet op doel. Efir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:8

63e minuut.
Efir trapt de bal weg. Necula kopt de bal weg. Daar is Ławnicak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motta rent richting de bal. Motta schiet op doel. Efir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Oğuzeli de bal. Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:9

74e minuut.
Necula probeert de bal aan de voet te houden. Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pruvot wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pruvot kan niet meer verder spelen. Tianno komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Vasko probeert de bal met de borst te controleren. Vasko geeft een lange en hoge pass. Pačovský kopt de bal weg. Afera rent richting de bal. Afera schiet op doel. Efir bokst de bal weg.

79e minuut.
Afera geeft een lange en hoge pass. Efir met een sublieme pass. Möslinger kopt de bal weg. Necula rent richting de bal. Necula geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pačovský krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:10

81e minuut.
Baranovs rent richting de bal. Małyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszko geeft een lange en hoge pass. Pačovský heeft problemen om de bal te vangen. Pačovský draait met de bal, schiet en ... Efir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Motta heeft problemen om de bal te vangen. Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Afera speelt de bal door. Małyszko is nu in balbezit. Małyszko passt de bal met de wreef. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera haalt uit met een fantastische trap. Efir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Vasko is nu in balbezit. Vasko geeft een hoge lob. Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula geeft een hoge lob. Pačovský krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:11

88e minuut.
Rubagotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubagotti geeft de bal voor. Inworp. Hufajko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żuchnik geeft de bal voor. Semik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Daar is Małyszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małyszko met een sublieme pass. Oğuzeli is nu in balbezit. Afera onderschept slim de pass. Afera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Siemianowice Śląskie 86%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 14%.
Górnik Siemianowice Śląskie - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:11