Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła 1906 Kraków FC Bayern Sośnica-Brzeg
:) Tactiek 4132
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 46.8
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen redelijk


4e minuut.
Skitek met een sublieme pass. Jambeli geeft een hoge lob. Daar is Kamionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regina is nu in balbezit. Regina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Przecherka met een sublieme pass. Petruzzelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jambeli. Jambeli krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Jambeli kopt de bal weg. Skitek rent richting de bal. Skitek probeert naar een medespeler te passen. Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rossa onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skitek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Regina is nu in balbezit. Regina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Regina is nu in balbezit. Kamionek onderschept slim de pass. Benouna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benouna krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Udod rent richting de bal. Udod met een sublieme pass. Kurz is nu in balbezit. Kurz draait met de bal, schiet en ... Kortina probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bukalski met een harde bal richting middenveld. Jambeli kopt de bal weg. Klungelig pakt Przecherka de bal. Rossa rent richting de bal. Rossa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Benouna is nu in balbezit. Regina rent richting de bal. Benouna speelt de bal door. Rossa rent richting de bal. Rossa schiet op doel. Bukalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Skitek passt de bal zonder na te denken. Jambeli rent richting de bal. Jambeli passt de bal zonder na te denken. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa draait met de bal, schiet en ... Bukalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Przecherka verovert de bal door een tackle van achteren. Przecherka probeert naar een medespeler te passen. Jambeli speelt de bal door. Rossa is nu in balbezit. Rossa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 31%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 69%.
Wisła 1906 Kraków - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:0

49e minuut.
Regina met een snelle inworp. Benouna bereikt de bal nog maar net als eerste. Benouna geeft een hoge lob. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe draait met de bal, schiet en ... Bukalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
De Sukkeleir met een sublieme pass. Petruzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod probeert naar een medespeler te passen. Kurz rent richting de bal. Kurz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pini is nu in balbezit. Pini passt de bal met de wreef. Rossa is nu in balbezit. Rossa draait met de bal, schiet en ... Bukalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Dachtera komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Małocha passt de bal in één keer door. Rossa rent richting de bal. Brokuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa onderschept slim de pass. Rossa draait met de bal, schiet en ... Bukalski bokst de bal weg. Paal!

87e minuut.
Kurz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jambeli. Kurz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Udod zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Petruzzelli springt en kopt de bal. Kortina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wisła 1906 Kraków - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:1

89e minuut.
Jambeli onderschept slim de pass. Jambeli speelt de bal door. Rossa is nu in balbezit. Rossa schiet op doel. Bukalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - FC Bayern Sośnica-Brzeg 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 40%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 60%.
Wisła 1906 Kraków - FC Bayern Sośnica-Brzeg 2:1