Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Sośnica-Brzeg Wisła 1906 Kraków
4132 Tactiek :)
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 57.7
good Schieten formidable
solid Passen solid
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Charytanowicz speelt de bal door. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa probeert naar een medespeler te passen. Regina is nu in balbezit. Regina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pini onderschept slim de pass. Jambeli is nu in balbezit. Jambeli passt de bal in één keer door. Regina rent richting de bal. Regina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Maliqi onderschept slim de pass. De Sukkeleir bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sukkeleir geeft een lange en hoge pass. Jurietti is nu in balbezit. Jurietti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Zembowski rent richting de bal. Zembowski passt de bal zonder na te denken. Gąsior speelt de bal door. Klungelig pakt Petruzzelli de bal. Petruzzelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lowe heeft problemen om de bal te vangen. Lowe probeert naar een medespeler te passen. Zembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina onderschept slim de pass. Regina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jambeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambeli passt de bal in één keer door. Ciemny verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe kan de bal niet met de borst controleren. Lowe draait met de bal, schiet en ... Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zembowski probeert de bal met de borst te controleren. Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina schiet op doel. Bukalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Wisła 1906 Kraków 0:1

22e minuut.
Regina passt de bal met de wreef. Rossa is nu in balbezit. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe schiet op doel. Bukalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Wisła 1906 Kraków 0:2

24e minuut.
Lowe passt de bal met de wreef. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa draait met de bal, schiet en ... Zembowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Pini kopt de bal weg. De Sukkeleir rent richting de bal. Pini speelt de bal door. Regina is nu in balbezit. Regina haalt uit met een fantastische trap. Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Charytanowicz kopt de bal weg. Lowe rent richting de bal. Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe onderschept slim de pass. Lowe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina met een sublieme pass. Rossa is nu in balbezit. Rossa draait met de bal, schiet en ... Bukalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Wisła 1906 Kraków 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 65%, Wisła 1906 Kraków 35%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Wisła 1906 Kraków 0:3

47e minuut.
Charytanowicz geeft een hoge lob. Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa rent richting de bal. Rossa haalt uit met een fantastische trap. Bukalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Wisła 1906 Kraków 0:4

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gąsior met de inworp. Benouna is nu in balbezit. Jurietti onderschept slim de pass. Jurietti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jambeli speelt de bal door. Regina rent richting de bal. Regina geeft een hoge lob. Lowe is nu in balbezit. Lowe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Przecherka speelt de bal door. Inworp. Benouna met een snelle inworp. Regina is nu in balbezit. Regina haalt uit met een fantastische trap. Bukalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Jambeli passt de bal in één keer door. Lowe rent richting de bal. Charytanowicz rent richting de bal. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Dachtera komt het veld opgelopen. Doradca komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Regina passt de bal zonder na te denken. Lowe is nu in balbezit. Lowe passt de bal zonder na te denken. Rossa rent richting de bal. Rossa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Wisła 1906 Kraków 0:5

74e minuut.
Gąsior met een sublieme pass. De Sukkeleir probeert naar een medespeler te passen. Jurietti rent richting de bal. Jurietti schiet op doel. Kortina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Wisła 1906 Kraków 1:5

81e minuut.
Regina passt de bal met de wreef. Ciemny bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciemny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

86e minuut.
Ciemny geeft een hoge lob. Małocha kopt de bal weg. Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz speelt de bal door. Doradca verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rossa kan de bal niet met de borst controleren. Rossa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Wisła 1906 Kraków 1:6

88e minuut.
Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe geeft de bal voor. Regina heeft problemen om de bal te vangen. Regina draait met de bal, schiet en ... Bukalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Wisła 1906 Kraków 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 60%, Wisła 1906 Kraków 40%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Wisła 1906 Kraków 1:7