Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klub Kokosa Wrath of God
Zaskoczenia Tactiek 4132_yt1
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
De Berry geeft een hoge lob. Inworp. Geber met de inworp. Trääder is nu in balbezit. Trääder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Buturić passt de bal met de wreef. Neag rent richting de bal. Verdeş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Verdeş krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Geber met een sublieme pass. Trääder bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya rent richting de bal. Trääder bereikt de bal nog maar net als eerste. Trääder schiet op doel. Dzieszuk bokst de bal weg. Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Wrath of God 0:1

35e minuut.
Szarowicz passt de bal met de wreef. Verdeş is nu in balbezit. Verdeş passt de bal in één keer door. Paul is nu in balbezit. Paul geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Materzok heeft problemen om de bal te vangen. Materzok geeft de bal voor. Janis kopt de bal weg. Daar is Bosschaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosschaert geeft een lange en hoge pass. Dzieszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Szarowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Verdeş de bal. Verdeş speelt de bal door. Montoya rent richting de bal. Montoya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klub Kokosa 69%, Wrath of God 31%.
Klub Kokosa - Wrath of God 0:1

50e minuut.
De Berry controleert de bal met de borst. Szarowicz rent richting de bal. Cedermas onderschept slim de pass. Geber is nu in balbezit. Geber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Verdeş rent richting de bal. Verdeş passt de bal in één keer door. Szarowicz rent richting de bal. Szarowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Wrath of God 0:2

56e minuut.
Geber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denev is nu in balbezit. Trääder onderschept slim de pass. Trääder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Wrath of God 0:3

62e minuut.
Janis is nu in balbezit. Janis geeft een hoge lob. Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz schiet op doel. Dzieszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Wrath of God 0:4

62e minuut.
Verdeş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hummels komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Georgijević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dulanowski. Georgijević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kropek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Janis rent richting de bal. Neag verovert de bal door een tackle van achteren. Neag passt de bal met de wreef. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Montoya onderschept slim de pass. Montoya passt de bal met de wreef. Paul probeert naar een medespeler te passen. Kropek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek schiet op doel. Dzieszuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Montoya rent richting de bal. Materzok rent richting de bal. Montoya begaat een overtreding. Montoya krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Neag passt de bal in één keer door. Georgijević rent richting de bal. Georgijević speelt de bal door. Murawa rent richting de bal. Murawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klub Kokosa 64%, Wrath of God 36%.
Klub Kokosa - Wrath of God 0:4