Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrath of God gredi
4132_yt1 Tactiek xxlxx
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
52.8 gemiddelde waardering 43
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


15e minuut.
McLaren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paul met een sublieme pass. Montoya rent richting de bal. Montoya passt de bal in één keer door. Trääder bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Urdinarán probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vacalebre stond buitenspel. Verdeş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz haalt uit met een fantastische trap. Socol bokst de bal weg.

26e minuut.
Bosschaert onderschept slim de pass. Bosschaert speelt de bal door. Paul probeert naar een medespeler te passen. Verdeş heeft problemen om de bal te vangen. Verdeş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Socol speelt de bal door. Paul kopt de bal weg. Trääder is nu in balbezit. Trääder schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Komoróczy geeft de bal voor. Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Szarowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath of God 38%, gredi 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wrath of God - gredi 0:0

46e minuut.
Stalewski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bosschaert heeft problemen om de bal te vangen. Bosschaert geeft een hoge lob. Trääder bereikt de bal nog maar net als eerste. Trääder schiet op doel. Stalewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath of God - gredi 1:0

54e minuut.
Bektović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

56e minuut.
Paul passt de bal zonder na te denken. Janis met een sublieme pass. Verdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeş geeft de bal voor. Trääder krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Komoróczy geeft de bal voor. Szarowicz is nu in balbezit. Klungelig pakt Szarowicz de bal. Szarowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath of God - gredi 2:0

63e minuut.
Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon geeft een lange en hoge pass. Montoya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szarowicz rent richting de bal. Szarowicz haalt uit met een fantastische trap. Stalewski bokst de bal weg. Trääder is nu in balbezit. Trääder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath of God - gredi 3:0

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szarowicz stond buitenspel. Kropek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Montoya passt de bal in één keer door. Geber is nu in balbezit. Geber passt de bal met de wreef. Kropek is nu in balbezit. Kropek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Montoya passt de bal zonder na te denken. Geber rent richting de bal. Geber passt de bal zonder na te denken. Szarowicz rent richting de bal. Szarowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath of God - gredi 4:0

77e minuut.
Szarowicz kopt de bal weg. Geber bereikt de bal nog maar net als eerste. Geber geeft de bal voor. Szarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Szarowicz schiet op doel. Stalewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urdinarán verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Hummels komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Hummels is nu in balbezit. Hummels probeert naar een medespeler te passen. Geber is nu in balbezit. Geber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Janis verovert de bal door een tackle van achteren. Janis passt de bal zonder na te denken. Verdeş rent richting de bal. Verdeş geeft een hoge lob. Kropek is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bosschaert onderschept slim de pass. Geber is nu in balbezit. Geber speelt de bal door. Hummels is nu in balbezit. Hummels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Stalewski trapt de bal weg. Paul kopt de bal weg. Hummels is nu in balbezit. Szarowicz rent richting de bal. Szarowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath of God 27%, gredi 73%.
Wrath of God - gredi 4:0