Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Siemianowice Śląskie Wisła 1906 Kraków
akuku Tactiek :)
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
40.1 gemiddelde waardering 57.8
adequate Schieten formidable
adequate Passen solid
adequate Verdedigen very good


8e minuut.
Jambeli speelt de bal door. Skitek is nu in balbezit. Skitek geeft een hoge lob. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa haalt uit met een fantastische trap. Efir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Regina rent richting de bal. Regina draait met de bal, schiet en ... Efir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz geeft een hoge lob. Rossa rent richting de bal. Rossa haalt uit met een fantastische trap. Efir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wisła 1906 Kraków 0:1

12e minuut.
Bakır passt de bal met de wreef. Hufajko probeert naar een medespeler te passen. Regina rent richting de bal. Daar is Regina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regina haalt uit met een fantastische trap. Efir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Jambeli probeert naar een medespeler te passen. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzeli rent richting de bal. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Spoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Małocha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spoczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Małocha geeft een hoge lob. Spoczyński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe onderschept slim de pass. Rossa rent richting de bal. Rossa draait met de bal, schiet en ... Efir bokst de bal weg.

30e minuut.
Pini speelt de bal door. Jambeli geeft een lange en hoge pass. Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Efir trapt de bal weg. Jambeli rent richting de bal. Jambeli geeft de bal voor. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe schiet op doel. Efir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Pruvot met een sublieme pass. Żuchnik speelt de bal door. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz geeft een hoge lob. Rossa springt en kopt de bal. Efir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rossa rent richting de bal. Rossa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wisła 1906 Kraków 0:2

34e minuut.
Daar is Pini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruvot is nu in balbezit. Pruvot geeft de bal voor. Spoczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa passt de bal in één keer door. Regina rent richting de bal. Regina draait met de bal, schiet en ... Oğuzeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Niiduste kopt de bal weg. Klungelig pakt Oğuzeli de bal. Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina schiet op doel. Efir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wisła 1906 Kraków 0:3

42e minuut.
Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek geeft de bal voor. Regina rent richting de bal. Regina draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wisła 1906 Kraków 0:4

42e minuut.
Fustini speelt de bal door. Regina is nu in balbezit. Regina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wisła 1906 Kraków 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Siemianowice Śląskie 69%, Wisła 1906 Kraków 31%.
Górnik Siemianowice Śląskie - Wisła 1906 Kraków 0:5

47e minuut.
Efir trapt de bal weg. Charytanowicz kopt de bal weg. Bakır kan de bal niet met de borst controleren. Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Jambeli geeft een lange en hoge pass. Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Regina de bal. Regina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wisła 1906 Kraków 0:6

54e minuut.
Daar is Spoczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regina rent richting de bal. Regina geeft een lange en hoge pass. Rossa springt en kopt de bal. Efir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wisła 1906 Kraków 0:7

59e minuut.
Jambeli geeft een hoge lob. Matei heeft problemen om de bal te vangen. Niiduste rent richting de bal. Lowe onderschept slim de pass. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot passt de bal met de wreef. Charytanowicz speelt de bal door. Regina rent richting de bal. Regina schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Charytanowicz geeft een hoge lob. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe speelt de bal door. Rossa rent richting de bal. Rossa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wisła 1906 Kraków 0:8

72e minuut.
Ławnicak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa onderschept slim de pass. Regina is nu in balbezit. Rossa rent richting de bal. Rossa haalt uit met een fantastische trap. Efir bokst de bal weg. Regina is nu in balbezit. Regina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pini onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pini de bal. Pini geeft een lange en hoge pass. Daar is Rossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Jambeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jambeli probeert naar een medespeler te passen. Niiduste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe onderschept slim de pass. Lowe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel. Efir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wisła 1906 Kraków 0:9

84e minuut.
Charytanowicz passt de bal met de wreef. Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek speelt de bal door. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ... Efir bokst de bal weg.

87e minuut.
Wawrzkowicz geeft een lange en hoge pass. Regina kopt de bal weg. Rossa is nu in balbezit. Rossa schiet op doel. Efir probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Efir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rossa rent richting de bal. Rossa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wisła 1906 Kraków 0:10

89e minuut.
Ławnicak kopt de bal weg. Lowe is nu in balbezit. Lowe passt de bal met de wreef. Regina is nu in balbezit. Regina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Siemianowice Śląskie 72%, Wisła 1906 Kraków 28%.
Górnik Siemianowice Śląskie - Wisła 1906 Kraków 0:10