Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła 1906 Kraków Górnik Siemianowice Śląskie
:) Tactiek akuku
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 36.5
formidable Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen average


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tianno met de inworp. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ... Efir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Górnik Siemianowice Śląskie 1:0

14e minuut.
Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz probeert naar een medespeler te passen. Regina is nu in balbezit. Regina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Górnik Siemianowice Śląskie 2:0

19e minuut.
Rossa verovert de bal door een tackle van achteren. Rossa speelt de bal door. Benouna speelt de bal door. Lowe is nu in balbezit. Lowe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Regina is nu in balbezit. Regina schiet op doel. Ławnicak probeert de bal aan de voet te houden. Lowe rent richting de bal. Lowe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oğuzeli is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Charytanowicz zal de hoekschop nemen. Efir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Benouna heeft problemen om de bal te vangen. Benouna geeft de bal voor. Rossa is nu in balbezit. Rossa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Górnik Siemianowice Śląskie 3:0

31e minuut.
Benouna is nu in balbezit. Benouna passt de bal met de wreef. Rossa is nu in balbezit. Lowe rent richting de bal. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jambeli heeft problemen om de bal te vangen. Jambeli passt de bal met de wreef. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina rent richting de bal. Regina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Jambeli geeft een hoge lob. Niiduste heeft problemen om de bal te vangen. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe schiet op doel. Efir probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jambeli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oğuzeli de bal. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Górnik Siemianowice Śląskie 4:0

36e minuut.
Daar is Spoczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossa rent richting de bal. Rossa passt de bal in één keer door. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Lowe de bal. Niiduste rent richting de bal. Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charytanowicz kopt de bal weg. Daar is Regina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Żuchnik zijn tegenspeler op de grond. Żuchnik krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Benouna bereikt de bal nog maar net als eerste. Benouna passt de bal zonder na te denken. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Górnik Siemianowice Śląskie 5:0

43e minuut.
Matei speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Lowe de bal onder controle te krijgen. Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot geeft een hoge lob. Spoczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pruvot controleert de bal met de borst. Benouna bereikt de bal nog maar net als eerste. Benouna passt de bal zonder na te denken. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 32%, Górnik Siemianowice Śląskie 68%.
Wisła 1906 Kraków - Górnik Siemianowice Śląskie 5:0

48e minuut.
Niiduste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe geeft de bal voor. Oğuzeli heeft problemen om de bal te vangen. Rossa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Górnik Siemianowice Śląskie 6:0

49e minuut.
Regina verovert de bal door een tackle van achteren. Rossa is nu in balbezit. Tianno is nu in balbezit. Rossa verovert de bal door een tackle van achteren. Rossa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Regina rent richting de bal. Regina passt de bal met de wreef. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oğuzeli de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Lowe geeft de bal voor. Regina is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Charytanowicz zal de hoekschop nemen. Rossa maakt een snoekduik en kopt de bal. Efir bokst de bal weg. Regina rent richting de bal. Regina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Górnik Siemianowice Śląskie 7:0

61e minuut.
Regina haalt uit met een fantastische trap. Hufajko met een sublieme pass. Benouna bereikt de bal nog maar net als eerste. Benouna geeft een hoge lob. Rossa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rossa stond buitenspel. Ławnicak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Małocha kopt de bal weg. Jambeli geeft de bal voor. Regina kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Regina rent richting de bal. Regina geeft de bal voor. Rossa heeft problemen om de bal te vangen. Rossa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Górnik Siemianowice Śląskie 8:0

72e minuut.
Małocha speelt de bal door. Benouna is nu in balbezit. Benouna speelt de bal door. Lowe rent richting de bal. Lowe geeft de bal voor. Efir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Regina passt de bal in één keer door. Jambeli is nu in balbezit. Jambeli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rossa de bal. Rossa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Górnik Siemianowice Śląskie 9:0

79e minuut.
Jambeli geeft een hoge lob. Charytanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Charytanowicz passt de bal zonder na te denken. Regina rent richting de bal. Regina draait met de bal, schiet en ... Efir bokst de bal weg. Klungelig pakt Oğuzeli de bal. Rossa is nu in balbezit. Rossa draait met de bal, schiet en ... Efir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Górnik Siemianowice Śląskie 10:0

82e minuut.
Oğuzeli verovert de bal door een tackle van achteren. Oğuzeli geeft een lange en hoge pass. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz geeft een hoge lob. Regina maakt een snoekduik en kopt de bal. Efir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Górnik Siemianowice Śląskie 11:0

84e minuut.
Fustini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Spoczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Górnik Siemianowice Śląskie 12:0

85e minuut.
Tianno rent richting de bal. Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Rossa is nu in balbezit. Rossa draait met de bal, schiet en ... Efir maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Regina rent richting de bal. Regina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Górnik Siemianowice Śląskie 13:0

87e minuut.
Rossa rent richting de bal. Żuchnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rossa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Charytanowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rossa springt en kopt de bal. Efir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 24%, Górnik Siemianowice Śląskie 76%.
Wisła 1906 Kraków - Górnik Siemianowice Śląskie 13:0