Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Sośnica-Brzeg NoViAkI DeBeŚcIaKi
4132 Tactiek XZ
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 60.1
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Motta speelt de bal door. Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta schiet op doel. Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kamionek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Motta rent richting de bal. Motta haalt uit met een fantastische trap. Zembowski probeert de bal aan de voet te houden. Bukalski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Bukalski met een sublieme pass. Möslinger kopt de bal weg. Klungelig pakt Motta de bal. Afera is nu in balbezit. Afera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Baranovs rent richting de bal. Baranovs geeft de bal voor. Motta kopt de bal weg. Pačovský rent richting de bal. Pačovský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Przecherka verovert de bal door een tackle van achteren. Pačovský speelt de bal door. Klungelig pakt Motta de bal. Motta schiet op doel. Bukalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:1

32e minuut.
Wichert geeft een hoge lob. Afera kopt de bal weg. Motta rent richting de bal. Motta haalt uit met een fantastische trap. Bukalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:2

35e minuut.
Semik speelt de bal door. Afera rent richting de bal. Afera passt de bal zonder na te denken. Motta rent richting de bal. Motta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Małyszko passt de bal in één keer door. Wichert rent richting de bal. Wichert speelt de bal door. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský draait met de bal, schiet en ... Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 78%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 22%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:2

47e minuut.
Buitenspel voor Petruzzelli. Goede buitenspelval van de verdediging. Baranovs neemt vlug de vrije trap. Motta kopt de bal weg. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:3

65e minuut.
Małyszko kan de bal niet met de borst controleren. Petruzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sukkeleir bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sukkeleir geeft een lange en hoge pass. Kurz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:3

65e minuut.
Doradca komt het veld opgelopen. Dachtera komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rubagotti probeert de bal met de borst te controleren. Petruzzelli is nu in balbezit. Möslinger maakt een afschuwelijke overtreding. Möslinger krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Pačovský rent richting de bal. Wichert speelt de bal door. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta haalt uit met een fantastische trap. Bukalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:4

73e minuut.
Baranovs geeft een hoge lob. Motta is nu in balbezit. Motta passt de bal met de wreef. Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Małyszko rent richting de bal. Małyszko passt de bal zonder na te denken. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta haalt uit met een fantastische trap. Bukalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Małyszko kopt de bal weg. Wichert heeft problemen om de bal te vangen. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Motta rent richting de bal. Motta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vasko kopt de bal weg. Pačovský rent richting de bal. Przecherka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Przecherka krijgt een gele kaart. Pačovský raakt geblesseerd tijdens het duel. Wichert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Afera heeft problemen om de bal te vangen. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De Sukkeleir probeert naar een medespeler te passen. Möslinger onderschept slim de pass. Necula rent richting de bal. Necula geeft de bal voor. Motta springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský haalt uit met een fantastische trap. Bukalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:5

86e minuut.
Przecherka passt de bal in één keer door. Necula is nu in balbezit. Kamionek probeert naar een medespeler te passen. Necula geeft de bal voor. Pačovský springt en kopt de bal. Bukalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Motta probeert de bal met de borst te controleren. Motta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 64%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 36%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:6