Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NoViAkI DeBeŚcIaKi FC Bayern Sośnica-Brzeg
XZ Tactiek 4132
51% Balbezit 49%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.5 gemiddelde waardering 46.2
outstanding Schieten good
very good Passen solid
formidable Verdedigen good


3e minuut.
Möslinger passt de bal zonder na te denken. Małyszko is nu in balbezit. Małyszko passt de bal met de wreef. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:0

6e minuut.
Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera passt de bal zonder na te denken. Motta is nu in balbezit. Motta haalt uit met een fantastische trap. Bukalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert passt de bal zonder na te denken. Afera rent richting de bal. Afera geeft een lange en hoge pass. Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Małyszko kopt de bal weg. Klungelig pakt Brokuła de bal. Pačovský verovert de bal door een tackle van achteren. Pačovský schiet op doel. Bukalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 2:0

24e minuut.
Zembowski onderschept slim de pass. Wichert onderschept slim de pass. Wichert geeft een hoge lob. Pačovský maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 3:0

25e minuut.
Udod kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurz de bal. Möslinger geeft een hoge lob. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský haalt uit met een fantastische trap. Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Necula met een snelle inworp. Motta rent richting de bal. Motta passt de bal in één keer door. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Motta de bal onder controle te krijgen. Afera rent richting de bal. Afera geeft de bal voor. Pačovský rent richting de bal. Pačovský draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ciemny geeft de bal voor. Wichert is nu in balbezit. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Pačovský rent richting de bal. Pačovský haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Necula kopt de bal weg. Daar is Przecherka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Ciemny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przecherka. Przecherka krijgt een gele kaart. Pačovský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wichert met een snel genomen vrije trap. Pačovský maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Brokuła rent richting de bal. Afera onderschept slim de pass. Afera probeert naar een medespeler te passen. Pačovský heeft problemen om de bal te vangen. Pačovský draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 4:0

42e minuut.
Wichert is nu in balbezit. Wichert passt de bal met de wreef. Necula rent richting de bal. Necula geeft een hoge lob. Pačovský springt en kopt de bal. Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoViAkI DeBeŚcIaKi 23%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 77%.
NoViAkI DeBeŚcIaKi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 4:0

50e minuut.
Gąsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula verovert de bal door een tackle van achteren. Necula speelt de bal door. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Motta passt de bal in één keer door. Möslinger met een sublieme pass. Małyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský draait met de bal, schiet en ... Bukalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Afera heeft problemen om de bal te vangen. Afera schiet op doel. Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 5:0

59e minuut.
Inworp. Necula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motta rent richting de bal. Motta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 6:0

60e minuut.
Doradca komt het veld opgelopen. Dachtera komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Małyszko probeert naar een medespeler te passen. Wichert rent richting de bal. Wichert met een sublieme pass. Motta is nu in balbezit. Motta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 7:0

69e minuut.
Möslinger geeft een hoge lob. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera speelt de bal door. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 8:0

78e minuut.
Afera passt de bal in één keer door. Necula speelt de bal door. Kamionek is nu in balbezit. Motta onderschept slim de pass. Motta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoViAkI DeBeŚcIaKi 36%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 64%.
NoViAkI DeBeŚcIaKi - FC Bayern Sośnica-Brzeg 8:0