Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klub Kokosa Radzinki
Zaskoczenia Tactiek NW
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.8 gemiddelde waardering 47.7
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Ghiglia geeft de bal voor. Buturić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiglia verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiglia geeft de bal voor. Ráth springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Materzok met de inworp. Neag is nu in balbezit. Neag speelt de bal door. Georgijević rent richting de bal. Georgijević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro geeft de bal voor. Roch heeft problemen om de bal te vangen. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Radzinki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klub Kokosa 65%, Radzinki 35%.
Klub Kokosa - Radzinki 0:1

47e minuut.
De Berry onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Belea neemt de hoekschop. Ráth krijgt zijn hoofd ertegen. Dzieszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Radzinki 0:2

52e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag passt de bal in één keer door. Buturić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buturić geeft een hoge lob. Galieni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Radzinki 1:2

63e minuut.
Ráth speelt de bal door. Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Denev is nu in balbezit. Ráth verovert de bal door een tackle van achteren. Ráth haalt uit met een fantastische trap. Dzieszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre schiet op doel. Dzieszuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - Radzinki 1:3

67e minuut.
Buturić is nu in balbezit. Buturić passt de bal met de wreef. Bitang rent richting de bal. Murawa onderschept slim de pass. Murawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Belea verovert de bal door een tackle van achteren. Belea passt de bal met de wreef. Denev rent richting de bal. Oasenegre onderschept slim de pass. Oasenegre draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klub Kokosa 62%, Radzinki 38%.
Klub Kokosa - Radzinki 1:3