Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radzinki Klub Kokosa
NW Tactiek Zaskoczenia
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 46.1
solid Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Cedermas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordeiro met een snelle inworp. Oasenegre is nu in balbezit. Oasenegre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea passt de bal zonder na te denken. Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cordeiro kopt de bal weg. Oasenegre is nu in balbezit. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro geeft de bal voor. Ráth springt en kopt de bal. Dzieszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro passt de bal met de wreef. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre schiet op doel. Dzieszuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - Klub Kokosa 1:0

43e minuut.
Anderson geeft de bal voor. Murawa kopt de bal weg. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Galieni onderschept slim de pass. Galieni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radzinki 43%, Klub Kokosa 57%.
Radzinki - Klub Kokosa 1:0

68e minuut.
Ghiglia heeft problemen om de bal te vangen. Ghiglia passt de bal met de wreef. Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráth is nu in balbezit. Ráth draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Materzok verovert de bal door een tackle van achteren. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro geeft de bal voor. Belea is nu in balbezit. Belea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - Klub Kokosa 2:0

81e minuut.
Georgijević onderschept slim de pass. Murawa is nu in balbezit. Gredstig onderschept slim de pass. Georgijević rent richting de bal. Georgijević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedermas rent richting de bal. Cedermas passt de bal met de wreef. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radzinki 46%, Klub Kokosa 54%.
Radzinki - Klub Kokosa 2:0