Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła 1906 Kraków gredi
:) Tactiek xxlxx
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
24 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 47.7
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Bidžić verovert de bal door een tackle van achteren. Jambeli verovert de bal door een tackle van achteren. Jambeli geeft een hoge lob. Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pini speelt de bal door. Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek passt de bal in één keer door. Regina rent richting de bal. Regina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Simon maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Benouna geeft een hoge lob. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe draait met de bal, schiet en ... Socol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - gredi 1:0

19e minuut.
Bektović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benouna bereikt de bal nog maar net als eerste. Benouna passt de bal zonder na te denken. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa haalt uit met een fantastische trap. Socol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Daar is Lipko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benouna rent richting de bal. Benouna met een sublieme pass. Rossa is nu in balbezit. Rossa schiet op doel. Socol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Regina is nu in balbezit. Regina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - gredi 2:0

33e minuut.
Socol met een sublieme pass. Benouna kopt de bal weg. Klungelig pakt McLaren de bal. Lowe rent richting de bal. Lowe haalt uit met een fantastische trap. Socol bokst de bal weg.

35e minuut.
Simon met een sublieme pass. Jambeli geeft de bal voor. Regina rent richting de bal. Regina schiet op doel. Socol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - gredi 3:0

38e minuut.
Skitek is nu in balbezit. Skitek passt de bal in één keer door. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa onderschept slim de pass. Rossa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rossa is nu in balbezit. Rossa schiet op doel. Socol probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dahan verovert de bal door een tackle van achteren. Pini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dahan raakt geblesseerd tijdens het duel. McLaren zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Benouna kan de bal niet met de borst controleren. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 40%, gredi 60%.
Wisła 1906 Kraków - gredi 3:0

46e minuut.
Vacalebre komt het veld opgelopen. Urs komt het veld opgelopen. Stalewski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
McLaren is nu in balbezit. Rossa onderschept slim de pass. Rossa met een sublieme pass. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Małocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Małocha geeft een hoge lob. Daar is Regina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regina haalt uit met een fantastische trap. Stalewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - gredi 4:0

57e minuut.
Stalewski met een sublieme pass. Pini kopt de bal weg. Olmo probeert de bal met de borst te controleren. Rossa rent richting de bal. Rossa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Olmo met een sublieme pass. Daar is Benouna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benouna speelt de bal door. Regina is nu in balbezit. Regina haalt uit met een fantastische trap. Stalewski bokst de bal weg.

61e minuut.
Benouna bereikt de bal nog maar net als eerste. Benouna passt de bal met de wreef. Rossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa draait met de bal, schiet en ... Stalewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Urs is nu in balbezit. Urs met een sublieme pass. Maliqi rent richting de bal. Bidžić onderschept slim de pass. Bidžić haalt uit met een fantastische trap. Kortina bokst de bal weg.

70e minuut.
Jambeli verovert de bal door een tackle van achteren. Jambeli speelt de bal door. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ... Stalewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Bidžić kopt de bal weg. Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek probeert naar een medespeler te passen. Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skitek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Regina bereikt de bal nog maar net als eerste. Regina geeft een lange en hoge pass. Rossa springt en kopt de bal. Stalewski bokst de bal weg.

81e minuut.
Urs rent richting de bal. Urs passt de bal met de wreef. Bidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidžić schiet op doel. Kortina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - gredi 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 46%, gredi 54%.
Wisła 1906 Kraków - gredi 4:1