Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:47
  • Competitiewedstrijd: Liga V.232 [del]
  • Stadion: Blue Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10267
Górnik Siemianowice Śląskie Wrath of God
akuku Tactiek 4132_yt1
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 49.2
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Verdeş met een sublieme pass. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya speelt de bal door. Trääder bereikt de bal nog maar net als eerste. Trääder draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Paul probeert naar een medespeler te passen. Verdeş is nu in balbezit. Verdeş passt de bal zonder na te denken. Szarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wrath of God 0:1

30e minuut.
Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Montoya passt de bal in één keer door. Geber bereikt de bal nog maar net als eerste. Geber geeft een hoge lob. Szarowicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Trääder kopt de bal weg. Geber bereikt de bal nog maar net als eerste. Geber geeft een hoge lob. Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Niiduste geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geber met de inworp. Trääder bereikt de bal nog maar net als eerste. Trääder draait met de bal, schiet en ... Efir bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ławnicak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Siemianowice Śląskie 84%, Wrath of God 16%.
Górnik Siemianowice Śląskie - Wrath of God 0:1

47e minuut.
Matei verovert de bal door een tackle van achteren. Montoya onderschept slim de pass. Trääder bereikt de bal nog maar net als eerste. Trääder haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Montoya is nu in balbezit. Hufajko geeft een hoge lob. Janis rent richting de bal. Janis geeft de bal voor. Geber kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pruvot passt de bal zonder na te denken. Geber geeft een lange en hoge pass. Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz schiet op doel. Efir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wrath of God 0:2

53e minuut.
Verdeş passt de bal zonder na te denken. Montoya heeft problemen om de bal te vangen. Hufajko is nu in balbezit. Szarowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szarowicz schiet op doel. Efir bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wrath of God 0:3

56e minuut.
Szarowicz onderschept slim de pass. Szarowicz passt de bal met de wreef. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya haalt uit met een fantastische trap. Efir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wrath of God 0:4

64e minuut.
Verdeş schiet op doel. Efir probeert naar een medespeler te passen. Paul kopt de bal weg. Szarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarowicz schiet op doel. Efir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Spoczyński rent richting de bal. Dulanowski onderschept slim de pass. Dulanowski geeft de bal voor. Trääder bereikt de bal nog maar net als eerste. Trääder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Montoya speelt de bal door. Verdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeş speelt de bal door. Szarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Paul met een sublieme pass. Verdeş rent richting de bal. Verdeş geeft de bal voor. Trääder maakt een snoekduik en kopt de bal. Efir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wrath of God 0:5

70e minuut.
Spoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoczyński passt de bal in één keer door. Daar is Oğuzeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarowicz haalt uit met een fantastische trap. Efir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Trääder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montoya rent richting de bal. Montoya schiet op doel. Efir bokst de bal weg. Oğuzeli heeft problemen om de bal te vangen. Szarowicz rent richting de bal. Szarowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Szarowicz kopt de bal weg. Verdeş is nu in balbezit. Verdeş geeft een lange en hoge pass. Trääder bereikt de bal nog maar net als eerste. Trääder haalt uit met een fantastische trap. Efir bokst de bal weg.

76e minuut.
Niiduste onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geber neemt de hoekschop. Szarowicz kan de bal niet met de borst controleren. Szarowicz schiet op doel. Efir bokst de bal weg.

80e minuut.
Komoróczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoróczy geeft een lange en hoge pass. Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz haalt uit met een fantastische trap. Efir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wrath of God 0:6

89e minuut.
Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosschaert rent richting de bal. Bosschaert geeft een hoge lob. Trääder bereikt de bal nog maar net als eerste. Trääder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Siemianowice Śląskie - Wrath of God 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Siemianowice Śląskie 79%, Wrath of God 21%.
Górnik Siemianowice Śląskie - Wrath of God 0:7