Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radzinki FC Bayern Sośnica-Brzeg
NW Tactiek 4132
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 48.1
uitstekend Schieten solide
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Zembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zembowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belea met de inworp. Oasenegre geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
De Sukkeleir passt de bal zonder na te denken. Udod is nu in balbezit. Udod passt de bal in één keer door. Petruzzelli rent richting de bal. Petruzzelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Cordeiro met een sublieme pass. Ghiglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiglia met een sublieme pass. Ráth rent richting de bal. Ráth schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Petruzzelli is nu in balbezit. Mormocea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petruzzelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petruzzelli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Nieto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - FC Bayern Sośnica-Brzeg 0:1

18e minuut.
Belea geeft een hoge lob. Daar is Ghiglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiglia passt de bal in één keer door. Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cordeiro speelt de bal door. Ráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráth geeft de bal voor. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Oasenegre met een sublieme pass. Belea rent richting de bal. Kamionek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamionek krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Udod verovert de bal door een tackle van achteren. Udod passt de bal zonder na te denken. Gąsior met een sublieme pass. Kurz is nu in balbezit. Kurz schiet op doel. De bal raakt de paal. Nieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
De Sukkeleir passt de bal met de wreef. Petruzzelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghiglia. Petruzzelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Petruzzelli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Cordeiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cordeiro geeft een lange en hoge pass. Ciemny heeft problemen om de bal te vangen. Cordeiro geeft een hoge lob. Oasenegre krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Radzinki - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:1

33e minuut.
Cordeiro speelt de bal door. Oasenegre is nu in balbezit. Oasenegre passt de bal met de wreef. Ráth rent richting de bal. Ráth haalt uit met een fantastische trap. Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De Sukkeleir is nu in balbezit. De Sukkeleir passt de bal zonder na te denken. Gąsior speelt de bal door. Petruzzelli is nu in balbezit. Petruzzelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre geeft een lange en hoge pass. Ráth krijgt zijn hoofd ertegen. Bukalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Ghiglia passt de bal zonder na te denken. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro passt de bal met de wreef. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radzinki 42%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Radzinki - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:1

56e minuut.
Klungelig pakt Ciemny de bal. Ciemny met een sublieme pass. Cordeiro speelt de bal door. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Doradca komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Udod met een sublieme pass. De Sukkeleir is nu in balbezit. Ghiglia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghiglia krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro heeft problemen om de bal te vangen. Cordeiro met een sublieme pass. Ráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - FC Bayern Sośnica-Brzeg 2:1

79e minuut.
Chipciu passt de bal met de wreef. Oasenegre is nu in balbezit. Dachtera maakt een afschuwelijke overtreding. Dachtera krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Gredstig maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ráth is nu in balbezit. Ráth passt de bal zonder na te denken. Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Radzinki - FC Bayern Sośnica-Brzeg 3:1

87e minuut.
Kurz geeft een hoge lob. Gąsior geeft de bal voor. Cordeiro kopt de bal weg. Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod haalt uit met een fantastische trap. Nieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radzinki 36%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 64%.
Radzinki - FC Bayern Sośnica-Brzeg 3:1