Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NoViAkI DeBeŚcIaKi Klub Kokosa
XZ Tactiek Zaskoczenia
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.7 gemiddelde waardering 45.4
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Necula passt de bal in één keer door. Motta rent richting de bal. Denev rent richting de bal. Motta onderschept slim de pass. Motta draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk bokst de bal weg.

2e minuut.
Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula probeert naar een medespeler te passen. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta haalt uit met een fantastische trap. Dzieszuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Klub Kokosa 1:0

21e minuut.
Cedermas geeft een hoge lob. Inworp. Małyszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Afera is nu in balbezit. Afera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Małyszko met een snelle inworp. Afera kan de bal niet met de borst controleren. Cedermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera verovert de bal door een tackle van achteren. Afera draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Klub Kokosa 2:0

26e minuut.
Vasko is nu in balbezit. Vasko geeft een lange en hoge pass. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Klub Kokosa 3:0

43e minuut.
Necula rent richting de bal. Necula geeft een lange en hoge pass. Pačovský heeft problemen om de bal te vangen. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Klub Kokosa 4:0

45e minuut.
Buturić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert onderschept slim de pass. Wichert speelt de bal door. Pačovský rent richting de bal. Pačovský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoViAkI DeBeŚcIaKi 20%, Klub Kokosa 80%.
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Klub Kokosa 4:0

49e minuut.
Georgijević onderschept slim de pass. Georgijević speelt de bal door. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa draait met de bal, schiet en ... Semik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag probeert naar een medespeler te passen. Georgijević rent richting de bal. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. Semik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Klub Kokosa 4:1

53e minuut.
Wichert rent richting de bal. Wichert geeft de bal voor. Denev heeft problemen om de bal te vangen. Afera verovert de bal door een tackle van achteren. Afera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Motta rent richting de bal. Motta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wichert is nu in balbezit. Wichert passt de bal zonder na te denken. Necula is nu in balbezit. Necula geeft een hoge lob. Pačovský springt en kopt de bal. Dzieszuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Klub Kokosa 5:1

57e minuut.
Baranovs kopt de bal weg. Małyszko rent richting de bal. Małyszko passt de bal zonder na te denken. Afera rent richting de bal. Afera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Klub Kokosa 6:1

59e minuut.
Małyszko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arouca da Silva komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Materzok rent richting de bal. Arouca da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Arouca da Silva met een sublieme pass. Afera rent richting de bal. Afera schiet op doel. Dzieszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Afera rent richting de bal. Afera passt de bal in één keer door. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský schiet op doel. Dzieszuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Klub Kokosa 7:1

72e minuut.
Materzok geeft een hoge lob. Necula kopt de bal weg. Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský schiet op doel. Dzieszuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Klub Kokosa 8:1

82e minuut.
Neag met de inworp. Buturić is nu in balbezit. Buturić passt de bal met de wreef. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. Semik bokst de bal weg. Paal! Georgijević is nu in balbezit. Georgijević schiet op doel. Semik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoViAkI DeBeŚcIaKi 28%, Klub Kokosa 72%.
NoViAkI DeBeŚcIaKi - Klub Kokosa 8:1