Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klub Kokosa NoViAkI DeBeŚcIaKi
Zaskoczenia Tactiek XZ
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
45.1 gemiddelde waardering 59.6
average Schieten formidable
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Materzok rent richting de bal. Arouca da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Arouca da Silva speelt de bal door. Motta heeft problemen om de bal te vangen. Motta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Wichert passt de bal in één keer door. Necula is nu in balbezit. Necula probeert naar een medespeler te passen. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Daar is Rubagotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgijević speelt de bal door. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:0

14e minuut.
De Berry geeft de bal voor. Inworp. Necula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pačovský rent richting de bal. Pačovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Denev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Necula met een snelle inworp. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský schiet op doel. Dzieszuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klub Kokosa - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:1

21e minuut.
Necula met een sublieme pass. Motta rent richting de bal. Motta passt de bal zonder na te denken. Daar is Afera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cedermas met een sublieme pass. Buturić is nu in balbezit. Buturić met een sublieme pass. Neag is nu in balbezit. Neag geeft een lange en hoge pass. Semik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Cedermas is nu in balbezit. Afera onderschept slim de pass. Afera speelt de bal door. Motta is nu in balbezit. Motta haalt uit met een fantastische trap. Dzieszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:2

41e minuut.
Necula verovert de bal door een tackle van achteren. Necula geeft de bal voor. Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera onderschept slim de pass. Afera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vasko geeft een hoge lob. Motta kopt de bal weg. Arouca da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klub Kokosa 64%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 36%.
Klub Kokosa - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:2

52e minuut.
Cedermas geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Georgijević stond buitenspel. Rubagotti neemt vlug de vrije trap. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Wichert met een sublieme pass. De Berry rent richting de bal. Pačovský onderschept slim de pass. Pačovský schiet op doel. Dzieszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:3

69e minuut.
Materzok is nu in balbezit. Materzok geeft een hoge lob. Afera met een sublieme pass. Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk bokst de bal weg.

72e minuut.
Baranovs neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Denev de bal. Pačovský is nu in balbezit. Pačovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:4

77e minuut.
Vasko neemt vlug de vrije trap. Afera is nu in balbezit. Afera met een sublieme pass. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arouca da Silva met een snelle inworp. Klungelig pakt Wichert de bal. Wichert geeft de bal voor. Motta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Murawa de bal. Möslinger speelt de bal door. Denev is nu in balbezit. Motta onderschept slim de pass. Motta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klub Kokosa - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:5

85e minuut.
Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko geeft de bal voor. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Arouca da Silva is nu in balbezit. Arouca da Silva geeft een hoge lob. Dzieszuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klub Kokosa 86%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 14%.
Klub Kokosa - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:5