Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Markonik Kauflandersi
Hala Markonik Tactiek Bezpieczna
48% Balbezit 52%
11% Spel op eigen helft 89%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 56
formidable Schieten solid
very good Passen excellent
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Rasori onderschept slim de pass. Rasori probeert naar een medespeler te passen. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 1:0

5e minuut.
Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki speelt de bal door. Nioradze geeft een lange en hoge pass. Amendolara rent richting de bal. Amendolara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borýsek heeft problemen om de bal te vangen. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 2:0

6e minuut.
Guzmán probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nioradze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potocki rent richting de bal. Potocki draait met de bal, schiet en ... Sieniawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Borýsek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 3:0

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Borýsek speelt de bal door. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 4:0

10e minuut.
Borg met de inworp. Rasori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasori geeft de bal voor. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 5:0

14e minuut.
Borg met de inworp. Borýsek met een sublieme pass. Mydlo met een sublieme pass. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kuşçu passt de bal met de wreef. Borg speelt de bal door. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sieniawski probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Borg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borýsek geeft een lange en hoge pass. Potocki maakt een snoekduik en kopt de bal. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Minh Nhật bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Nhật geeft een lange en hoge pass. Borg kopt de bal weg. Klungelig pakt Borýsek de bal. Borýsek schiet op doel. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borg zal de hoekschop nemen. Borýsek maakt een snoekduik en kopt de bal. Sieniawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 6:0

27e minuut.
Borýsek rent richting de bal. Borýsek geeft een lange en hoge pass. Potocki is nu in balbezit. Potocki haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 7:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potocki met de inworp. Nioradze met een sublieme pass. Borýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borýsek haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Rasori speelt de bal door. Potocki is nu in balbezit. Potocki passt de bal zonder na te denken. Borýsek rent richting de bal. Borýsek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 8:0

34e minuut.
Peruzzo geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nioradze zal de hoekschop nemen. Potocki springt en kopt de bal. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 9:0

36e minuut.
Rasori passt de bal in één keer door. Nioradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nioradze passt de bal zonder na te denken. Borýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borýsek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 10:0

40e minuut.
Zheleznyj geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borg neemt de hoekschop. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markonik 10%, Kauflandersi 90%.
Markonik - Kauflandersi 10:0

47e minuut.
Nioradze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Potocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potocki geeft een hoge lob. Amendolara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Osuna met een snelle inworp. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek passt de bal in één keer door. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Borg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borýsek probeert naar een medespeler te passen. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki draait met de bal, schiet en ... Sieniawski bokst de bal weg. Amendolara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki schiet op doel. Sieniawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zheleznyj trapt de bal weg. Kopp heeft problemen om de bal te vangen. Pedersoli is nu in balbezit. Pedersoli geeft de bal voor. Potocki kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Borg met een snelle inworp. Borýsek geeft een lange en hoge pass. Potocki springt en kopt de bal. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 11:0

56e minuut.
Borýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borýsek geeft de bal voor. Potocki rent richting de bal. Potocki draait met de bal, schiet en ... Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rasori is nu in balbezit. Rasori passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Potocki de bal. Potocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 12:0

59e minuut.
Daar is Potocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amendolara is nu in balbezit. Klungelig pakt Potocki de bal. Potocki draait met de bal, schiet en ... Sieniawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 13:0

63e minuut.
Amendolara onderschept slim de pass. Amendolara speelt de bal door. Potocki rent richting de bal. Potocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 14:0

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Borýsek rent richting de bal. Borýsek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 15:0

67e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Borýsek onderschept slim de pass. Potocki is nu in balbezit. Borýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borýsek draait met de bal, schiet en ... Sieniawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 16:0

69e minuut.
Nioradze met een snelle inworp. Cameira speelt de bal door. Amendolara speelt de bal door. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek draait met de bal, schiet en ... Sieniawski bokst de bal weg. Daar is Amendolara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amendolara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borýsek rent richting de bal. Borýsek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 17:0

71e minuut.
Borýsek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Potocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amendolara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 18:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borg met een snelle inworp. Cameira geeft een lange en hoge pass. Potocki rent richting de bal. Potocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 19:0

73e minuut.
Amendolara probeert naar een medespeler te passen. Zheleznyj speelt de bal door. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 20:0

76e minuut.
Potocki speelt de bal door. Rasori is nu in balbezit. Rasori met een sublieme pass. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borýsek rent richting de bal. Borýsek geeft een lange en hoge pass. Potocki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Potocki is nu in balbezit. Potocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 21:0

78e minuut.
Amendolara rent richting de bal. Amendolara passt de bal in één keer door. Rasori probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Borýsek de bal. Borýsek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Minh Nhật geeft een lange en hoge pass. Borg kopt de bal weg. Amendolara bereikt de bal nog maar net als eerste. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Oraşan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borýsek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borg met een snelle inworp. Borýsek geeft een hoge lob. Amendolara rent richting de bal. Amendolara haalt uit met een fantastische trap. Sieniawski bokst de bal weg. Borýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borýsek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 22:0

88e minuut.
Osuna speelt de bal door. Amendolara speelt de bal door. Potocki rent richting de bal. Potocki schiet op doel. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 23:0

90e minuut.
Sleegers geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nioradze met een snelle inworp. Potocki is nu in balbezit. Potocki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zheleznyj heeft problemen om de bal te vangen. Zheleznyj met een sublieme pass. Nioradze rent richting de bal. Nioradze geeft de bal voor. Borýsek krijgt zijn hoofd ertegen. Sieniawski bokst de bal weg. Borýsek rent richting de bal. Borýsek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - Kauflandersi 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markonik 12%, Kauflandersi 88%.
Markonik - Kauflandersi 24:0