Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Markonik ORZEŁ GALEWICE
Hala Markonik Tactiek hanek103
60% Balbezit 40%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 40.6
excellent Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Kubas met een snelle inworp. Majda is nu in balbezit. Majda geeft een hoge lob. Gołaś is nu in balbezit. Gołaś schiet op doel. Chmiest verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Amendolara verovert de bal door een tackle van achteren. Amendolara met een sublieme pass. Nuckowski speelt de bal door. Potocki is nu in balbezit. Potocki haalt uit met een fantastische trap. Flammer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Potocki passt de bal met de wreef. Nioradze is nu in balbezit. Nioradze passt de bal zonder na te denken. Geantă geeft een hoge lob. Potocki kopt de bal weg. Flammer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Nioradze met een snelle inworp. Geantă probeert naar een medespeler te passen. Amendolara met een sublieme pass. Gołaś is nu in balbezit. Gołaś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mydlo speelt de bal door. Nioradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nioradze passt de bal met de wreef. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński haalt uit met een fantastische trap. Flammer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nioradze neemt de hoekschop. Caliński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - ORZEŁ GALEWICE 1:0

25e minuut.
Gołaś rent richting de bal. Gołaś passt de bal met de wreef. Wyrozumski heeft problemen om de bal te vangen. Potocki is nu in balbezit. Potocki haalt uit met een fantastische trap. Flammer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Sáenz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nioradze met een snelle inworp. Potocki is nu in balbezit. Potocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gołaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mydlo onderschept slim de pass. Mydlo met een sublieme pass. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Geantă geeft de bal voor. Potocki kopt de bal weg. Kubas probeert naar een medespeler te passen. Gołaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaś draait met de bal, schiet en ... Chmiest probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Dandria de bal onder controle te krijgen. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz is nu in balbezit. Nioradze onderschept slim de pass. Nioradze geeft een hoge lob. Paal! Caliński heeft problemen om de bal te vangen. Kełpikowski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markonik 50%, ORZEŁ GALEWICE 50%.
Markonik - ORZEŁ GALEWICE 1:0

48e minuut.
Nioradze passt de bal zonder na te denken. Amendolara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolara passt de bal zonder na te denken. Caliński is nu in balbezit. Caliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Nioradze is nu in balbezit. Nioradze passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Potocki de bal. Potocki schiet op doel. Flammer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - ORZEŁ GALEWICE 2:0

54e minuut.
Inworp. Nuckowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński haalt uit met een fantastische trap. Flammer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - ORZEŁ GALEWICE 3:0

57e minuut.
Dandria passt de bal met de wreef. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mee krijgt een gele kaart. Braga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gołaś neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cameira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cameira geeft een lange en hoge pass. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki schiet op doel. Flammer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - ORZEŁ GALEWICE 4:0

68e minuut.
Amendolara rent richting de bal. Amendolara passt de bal in één keer door. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński schiet op doel. Flammer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - ORZEŁ GALEWICE 5:0

71e minuut.
Kełpikowski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nuckowski neemt de hoekschop. Potocki is nu in balbezit. Potocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - ORZEŁ GALEWICE 6:0

72e minuut.
Caliński passt de bal zonder na te denken. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolara is nu in balbezit. Amendolara schiet op doel. Flammer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - ORZEŁ GALEWICE 7:0

78e minuut.
Nioradze probeert naar een medespeler te passen. Potocki is nu in balbezit. Met opzet legt Wyrozumski zijn tegenspeler op de grond. Potocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amendolara wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Flammer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nioradze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Potocki probeert naar een medespeler te passen. Caliński is nu in balbezit. Caliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markonik - ORZEŁ GALEWICE 8:0

81e minuut.
Nuckowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caliński rent richting de bal. Caliński geeft de bal voor. Potocki is nu in balbezit. Potocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bank is nu in balbezit. Bank geeft een hoge lob. Mydlo met een sublieme pass. Nuckowski geeft een lange en hoge pass. Potocki maakt een snoekduik en kopt de bal. Flammer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markonik 38%, ORZEŁ GALEWICE 62%.
Markonik - ORZEŁ GALEWICE 8:0