Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc akapulko Ha Ho He HBSC
Normal Tactiek 442_BSCv2
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.1 gemiddelde waardering 51.2
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Fabiansson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mizia probeert naar een medespeler te passen. Vara probeert naar een medespeler te passen. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Swawola is nu in balbezit. Rusoiu onderschept slim de pass. Rusoiu geeft de bal voor. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rusoiu met een sublieme pass. Vara rent richting de bal. Vara met een sublieme pass. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vara geeft de bal voor. Weyermann rent richting de bal. Weyermann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rycerz de bal onder controle te krijgen. Pyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Ha Ho He HBSC 0:1

14e minuut.
Krynicki is nu in balbezit. Crhák rent richting de bal. Crhák passt de bal met de wreef. Weyermann rent richting de bal. Weyermann schiet op doel. Pyra bokst de bal weg. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rusoiu probeert naar een medespeler te passen. Fabiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiansson probeert naar een medespeler te passen. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rycerz met een harde bal richting middenveld. Mizia kopt de bal weg. Vara met een sublieme pass. Weyermann rent richting de bal. Weyermann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vara heeft problemen om de bal te vangen. Weyermann rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Zamojda ... Strafschop! Zamojda krijgt een gele kaart. Weyermann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vara legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Ha Ho He HBSC 0:2

22e minuut.
Daar is Kryszałowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara passt de bal met de wreef. Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyermann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vara met een sublieme pass. Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zamojda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Weyermann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vara neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Szekér passt de bal zonder na te denken. Weyermann is nu in balbezit. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kaltofen geeft een lange en hoge pass. Vara kopt de bal weg. Weyermann rent richting de bal. Weyermann haalt uit met een fantastische trap. Pyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Ha Ho He HBSC 0:3

34e minuut.
Rusoiu kopt de bal weg. Crhák is nu in balbezit. Crhák passt de bal met de wreef. Weyermann heeft problemen om de bal te vangen. Weyermann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vara rent richting de bal. Krynicki is nu in balbezit. Vara onderschept slim de pass. Vara speelt de bal door. Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Ha Ho He HBSC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc akapulko 67%, Ha Ho He HBSC 33%.
Fc akapulko - Ha Ho He HBSC 0:4

50e minuut.
Crhák rent richting de bal. Crhák probeert naar een medespeler te passen. Weyermann rent richting de bal. Vara is nu in balbezit. Vara draait met de bal, schiet en ... Pyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Weyermann kan de bal niet met de borst controleren. Vara is nu in balbezit. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann schiet op doel. Pyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Ha Ho He HBSC 0:5

53e minuut.
Mizia onderschept slim de pass. Mizia speelt de bal door. Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyermann draait met de bal, schiet en ... Pyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Ha Ho He HBSC 0:6

55e minuut.
Crhák rent richting de bal. Crhák probeert naar een medespeler te passen. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann draait met de bal, schiet en ... Pyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Ha Ho He HBSC 0:7

58e minuut.
Mizia passt de bal in één keer door. Crhák rent richting de bal. Crhák passt de bal zonder na te denken. Vara is nu in balbezit. Vara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pyra met een harde bal richting middenveld. Rusoiu kopt de bal weg. Daar is Kryszałowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vara rent richting de bal. Vara draait met de bal, schiet en ... Pyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyermann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Rusoiu passt de bal met de wreef. Weyermann rent richting de bal. Vara is nu in balbezit. Vara haalt uit met een fantastische trap. Pyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Ha Ho He HBSC 0:8

69e minuut.
Rusoiu probeert naar een medespeler te passen. Weyermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyermann passt de bal met de wreef. Vara rent richting de bal. Vara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kaltofen heeft problemen om de bal te vangen. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltofen onderschept slim de pass. Crhák geeft een hoge lob. Fabiansson kopt de bal weg. Pyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Weyermann probeert de bal met de borst te controleren. Vara rent richting de bal. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Ha Ho He HBSC 0:9

77e minuut.
Mizia rent richting de bal. Kryszałowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Mizia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Derbin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mizia kopt de bal weg. Vara rent richting de bal. Vara met een sublieme pass. Weyermann is nu in balbezit. Weyermann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Weyermann rent richting de bal. Vara rent richting de bal. Weyermann rent richting de bal. Weyermann draait met de bal, schiet en ... Pyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Ha Ho He HBSC 0:10

86e minuut.
Crhák probeert naar een medespeler te passen. Vara probeert de bal met de borst te controleren. Weyermann rent richting de bal. Weyermann haalt uit met een fantastische trap. Pyra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Ha Ho He HBSC 0:11

90e minuut.
Crhák geeft de bal voor. Pyra probeert naar een medespeler te passen. Haraszti kopt de bal weg. Vara heeft problemen om de bal te vangen. Vara draait met de bal, schiet en ... Pyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc akapulko 82%, Ha Ho He HBSC 18%.
Fc akapulko - Ha Ho He HBSC 0:11