Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chełmiec Wałbrzych Dziabągi
dzikowiec Tactiek I2
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
29 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
54.9 gemiddelde waardering 44.6
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Rodionov probeert de bal aan de voet te houden. Bogado rent richting de bal. Bogado passt de bal zonder na te denken. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Obeadă rent richting de bal. Bogado rent richting de bal. Bakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado verovert de bal door een tackle van achteren. Bogado haalt uit met een fantastische trap. Bucurică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bogado is nu in balbezit. Duna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duna krijgt een gele kaart. Bogado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obeadă zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - Dziabągi 1:0

10e minuut.
Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado rent richting de bal. Bartniak is nu in balbezit. Bogado onderschept slim de pass. Bogado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Bucurică probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bogado passt de bal zonder na te denken. Karabekir is nu in balbezit. Karabekir speelt de bal door. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Karabekir passt de bal in één keer door. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu met een sublieme pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Obeadă is nu in balbezit. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado passt de bal in één keer door. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bogado passt de bal met de wreef. Daar is Rodionov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodionov probeert naar een medespeler te passen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel. Bucurică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bartniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - Dziabągi 2:0

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Szczotok de bal onder controle te krijgen. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski passt de bal zonder na te denken. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Karabekir geeft de bal voor. Ruocheng speelt de bal door. Rodionov rent richting de bal. Rodionov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - Dziabągi 3:0

33e minuut.
Bogado onderschept slim de pass. Obeadă is nu in balbezit. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Bucurică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rodionov zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Krzysztyński de bal. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Mo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Wszędybył verovert de bal door een tackle van achteren. Wszędybył passt de bal zonder na te denken. Krzysztyński rent richting de bal. Bogado onderschept slim de pass. Bogado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Săndulescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Karabekir de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duna. Duna krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Karabekir wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

37e minuut.
Szczotok probeert naar een medespeler te passen. Rodionov probeert de bal met de borst te controleren. Rodionov probeert naar een medespeler te passen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmiec Wałbrzych 29%, Dziabągi 71%.
Chełmiec Wałbrzych - Dziabągi 3:0

49e minuut.
Karabekir passt de bal in één keer door. Mo rent richting de bal. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Bucurică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - Dziabągi 4:0

54e minuut.
Piech kopt de bal weg. Clere heeft problemen om de bal te vangen. Mukolski met een sublieme pass. Uusilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusilehto schiet op doel. Cazangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Rodionov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piech. Rodionov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karabekir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bakos de bal. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Bogado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bucurică bokst de bal weg.

64e minuut.
Karabekir met de inworp. Săndulescu met een sublieme pass. Bogado rent richting de bal. Bogado haalt uit met een fantastische trap. Bucurică maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Klungelig pakt Helemčin de bal. Cazangiu speelt de bal door. Bogado kopt de bal weg. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Bucurică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bartniak onderschept slim de pass. Bogado is nu in balbezit. Krzysztyński begaat een overtreding. Krzysztyński krijgt een gele kaart. Bogado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bogado kan niet meer verder spelen. Rębacz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Obeadă is nu in balbezit. Rębacz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzysztyński. Rębacz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karabekir neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bucurică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - Dziabągi 5:0

78e minuut.
Szczotok passt de bal met de wreef. Daar is Rodionov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodionov passt de bal in één keer door. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Bucurică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Uusilehto is nu in balbezit. Bareja rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uusilehto zal de hoekschop nemen. Mukolski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Clere bereikt de bal nog maar net als eerste. Clere passt de bal in één keer door. Piech rent richting de bal. Piech geeft een lange en hoge pass. Mukolski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rodionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztyński onderschept slim de pass. Krzysztyński geeft de bal voor. Uusilehto rent richting de bal. Uusilehto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Krzysztyński rent richting de bal. Krzysztyński speelt de bal door. Rębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmiec Wałbrzych 45%, Dziabągi 55%.
Chełmiec Wałbrzych - Dziabągi 5:0