Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF WKS Huby
4-4-2 Tactiek Wwb
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
53.9 gemiddelde waardering 49
very good Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Devallis heeft problemen om de bal te vangen. Devallis passt de bal in één keer door. Däppen is nu in balbezit. Däppen geeft een lange en hoge pass. La Botte springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cacucciolo verovert de bal door een tackle van achteren. Devallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Devallis passt de bal met de wreef. Bojas rent richting de bal. Bojas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Marendoli verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czyrak zal de hoekschop nemen. Daar is Orlygsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlygsson draait met de bal, schiet en ... Niţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - WKS Huby 0:1

40e minuut.
Terrazas rent richting de bal. Orlygsson verovert de bal door een tackle van achteren. Orlygsson passt de bal zonder na te denken. Reyman is nu in balbezit. Reyman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ramiro rent richting de bal. Ramiro met een sublieme pass. Reyman rent richting de bal. Reyman haalt uit met een fantastische trap. Niţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - WKS Huby 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF 50%, WKS Huby 50%.
TKKF - WKS Huby 0:2

65e minuut.
Ramiro is nu in balbezit. Ramiro speelt de bal door. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson draait met de bal, schiet en ... Niţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - WKS Huby 0:3

71e minuut.
Gruszczyński rent richting de bal. Bei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gruszczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gruszczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF - WKS Huby 0:4

77e minuut.
Doeltrap. Latoń komt het veld opgelopen. Szarynski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łuszcz komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Bojas onderschept slim de pass. Bojas met een sublieme pass. La Botte is nu in balbezit. La Botte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ordáz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF 48%, WKS Huby 52%.
TKKF - WKS Huby 0:4