Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Revolution Team TKKF
Normal Tactiek 4-4-2
36% Balbezit 64%
92% Spel op eigen helft 8%
1 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 52.2
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Terrazas geeft de bal voor. La Botte is nu in balbezit. Klungelig pakt La Botte de bal. La Botte haalt uit met een fantastische trap. Konowalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - TKKF 0:1

6e minuut.
Bei passt de bal met de wreef. Butuşan rent richting de bal. Butuşan passt de bal zonder na te denken. La Botte is nu in balbezit. La Botte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bei geeft een hoge lob. Konowalski met een sublieme pass. Butuşan kopt de bal weg. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz schiet op doel. Konowalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Chałupnik verovert de bal door een tackle van achteren. Bei verovert de bal door een tackle van achteren. Bei probeert naar een medespeler te passen. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte haalt uit met een fantastische trap. Konowalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Butuşan neemt de hoekschop. La Botte krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - TKKF 0:2

12e minuut.
Chałupnik speelt de bal door. Domowicz heeft problemen om de bal te vangen. Nazyapmaz rent richting de bal. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - TKKF 0:3

14e minuut.
Däppen met een snelle inworp. Bei rent richting de bal. Bei speelt de bal door. Daar is Däppen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Däppen geeft een hoge lob. Konowalski bokst de bal weg. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Panczak rent richting de bal. Butuşan onderschept slim de pass. Bei probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt La Botte de bal. La Botte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Däppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Däppen geeft de bal voor. Nazyapmaz heeft problemen om de bal te vangen. Nazyapmaz schiet op doel. Konowalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Bei geeft de bal voor. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniszczoł legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zniszczoł krijgt een gele kaart. La Botte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. La Botte kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - TKKF 0:4

23e minuut.
Daar is Däppen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczuk passt de bal met de wreef. Däppen geeft de bal voor. Nazyapmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Konowalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak rent richting de bal. Nazyapmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Klinik de bal onder controle te krijgen. Konowalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - TKKF 0:5

27e minuut.
La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. Däppen rent richting de bal. Däppen speelt de bal door. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Butuşan met de inworp. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konowalski probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Piekarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Nazyapmaz heeft problemen om de bal te vangen. La Botte is nu in balbezit. Piekarz verovert de bal door een tackle van achteren. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... Konowalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Daar is Bei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bei speelt de bal door. La Botte is nu in balbezit. La Botte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - TKKF 0:6

36e minuut.
La Botte rent richting de bal. Zniszczoł geeft een lange en hoge pass. Potasznik probeert de bal aan de voet te houden. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz schiet op doel. Konowalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bei passt de bal met de wreef. La Botte is nu in balbezit. La Botte draait met de bal, schiet en ... Piekarz probeert de bal aan de voet te houden. Konowalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Däppen is nu in balbezit. Słomianka is nu in balbezit. Däppen verovert de bal door een tackle van achteren. Däppen geeft een hoge lob. Nazyapmaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarz geeft een lange en hoge pass. Mamrot kopt de bal weg. La Botte is nu in balbezit. La Botte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Butuşan speelt de bal door. Däppen met een sublieme pass. La Botte is nu in balbezit. La Botte schiet op doel. Konowalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - TKKF 0:7

44e minuut.
Nazyapmaz is nu in balbezit. Bei rent richting de bal. Bei met een sublieme pass. La Botte is nu in balbezit. La Botte haalt uit met een fantastische trap. Konowalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolution Team 91%, TKKF 9%.
Revolution Team - TKKF 0:7

47e minuut.
Zniszczoł geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert La Botte de bal onder controle te krijgen. Däppen geeft de bal voor. Nazyapmaz heeft problemen om de bal te vangen. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Adamczuk passt de bal zonder na te denken. Takó is nu in balbezit. Takó geeft een hoge lob. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Konowalski trapt de bal weg. Inworp. Marendoli met de inworp. Butuşan geeft de bal voor. La Botte springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Däppen speelt de bal door. Bei heeft problemen om de bal te vangen. Bei passt de bal in één keer door. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Butuşan geeft een lange en hoge pass. Däppen heeft problemen om de bal te vangen. Däppen passt de bal in één keer door. La Botte rent richting de bal. La Botte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Konowalski trapt de bal weg. Bei kopt de bal weg. La Botte controleert de bal met de borst. La Botte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Däppen neemt de hoekschop. Klinik heeft problemen om de bal te vangen. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Bei is nu in balbezit. Bei passt de bal met de wreef. Däppen speelt de bal door. La Botte rent richting de bal. La Botte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Däppen kan de bal niet met de borst controleren. Däppen passt de bal met de wreef. Bei rent richting de bal. Bei geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - TKKF 0:8

67e minuut.
Bei rent richting de bal. Bei passt de bal in één keer door. Nazyapmaz is nu in balbezit. Butuşan geeft de bal voor. La Botte springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - TKKF 0:9

69e minuut.
La Botte is nu in balbezit. La Botte probeert naar een medespeler te passen. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... Konowalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - TKKF 0:10

71e minuut.
Bei kopt de bal weg. Daar is Butuşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butuşan probeert naar een medespeler te passen. La Botte rent richting de bal. La Botte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bei probeert naar een medespeler te passen. Butuşan met een sublieme pass. Nazyapmaz rent richting de bal. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte draait met de bal, schiet en ... Konowalski bokst de bal weg.

75e minuut.
Piekarz geeft de bal voor. Adamczuk kopt de bal weg. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte draait met de bal, schiet en ... Konowalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - TKKF 0:11

82e minuut.
Panczak geeft een hoge lob. Batata is nu in balbezit. Batata geeft de bal voor. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Konowalski speelt de bal door. Adamczuk kopt de bal weg. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. Konowalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Däppen passt de bal in één keer door. La Botte heeft problemen om de bal te vangen. La Botte speelt de bal door. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - TKKF 0:12

86e minuut.
Nazyapmaz heeft problemen om de bal te vangen. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan passt de bal met de wreef. La Botte is nu in balbezit. La Botte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - TKKF 0:13

89e minuut.
Däppen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nazyapmaz de bal. Nazyapmaz haalt uit met een fantastische trap. Konowalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Däppen passt de bal zonder na te denken. La Botte bereikt de bal nog maar net als eerste. La Botte draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piekarz de bal onder controle te krijgen. Konowalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolution Team - TKKF 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolution Team 93%, TKKF 7%.
Revolution Team - TKKF 0:14