Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perła Zamość (L)egia Warszawa
1-4-4-2 Tactiek 4-4-2 romb
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 44.5
good Schieten good
solid Passen solid
good Verdedigen good


24e minuut.
Radowiecki speelt de bal door. Rybak met een sublieme pass. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik met een sublieme pass. Haochen geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Luzardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Grispan rent richting de bal. El Bdeir verovert de bal door een tackle van achteren. Lihovac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Bdeir roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. El Bdeir kan niet meer verder spelen. Kamionek komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Delflaesse met een snelle inworp. Grispan bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grispan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lihovac legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lihovac is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - (L)egia Warszawa 1:0

35e minuut.
Radowiecki is nu in balbezit. Lihovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radowiecki geeft een lange en hoge pass. Zjawin krijgt zijn hoofd ertegen. Banković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - (L)egia Warszawa 2:0

43e minuut.
Fenyő rent richting de bal. Zjawin rent richting de bal. Zjawin speelt de bal door. Lihovac is nu in balbezit. Lihovac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Zamość 38%, (L)egia Warszawa 62%.
Perła Zamość - (L)egia Warszawa 2:0

51e minuut.
Froment passt de bal zonder na te denken. Radowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Radowiecki passt de bal in één keer door. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fenyő kopt de bal weg. Zjawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjawin passt de bal in één keer door. Grispan is nu in balbezit. Grispan draait met de bal, schiet en ... Banković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Delflaesse passt de bal zonder na te denken. Lihovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihovac passt de bal zonder na te denken. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rybak passt de bal zonder na te denken. Hruşcă met een sublieme pass. Delflaesse probeert naar een medespeler te passen. Grispan is nu in balbezit. Grispan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Daar is Michalczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coleman is nu in balbezit. Coleman passt de bal in één keer door. Muyter rent richting de bal. Muyter draait met de bal, schiet en ... Paal! Luzardi bokst de bal weg.

72e minuut.
Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Delflaesse passt de bal in één keer door. Grispan is nu in balbezit. Zjawin rent richting de bal. Zjawin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Banković trapt de bal weg. Michalczewski kopt de bal weg. Muyter is nu in balbezit. Muyter geeft een lange en hoge pass. Hugh krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Chmiest komt het veld opgelopen. Kolbusz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Radowiecki speelt de bal door. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin met een sublieme pass. Grispan is nu in balbezit. Grispan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - (L)egia Warszawa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Zamość 38%, (L)egia Warszawa 62%.
Perła Zamość - (L)egia Warszawa 3:0