Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kuciapki KS Prądniczanka2010
aws3d Tactiek 343
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 47.5
solide Schieten solide
solide Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Dyluś met een sublieme pass. Biesiada rent richting de bal. Fas bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada verovert de bal door een tackle van achteren. Biesiada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Urroz geeft een hoge lob. Vulchinovski rent richting de bal. penny begaat een overtreding. penny krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Sato speelt de bal door. Omelchuk rent richting de bal. Omelchuk passt de bal zonder na te denken. Vulchinovski rent richting de bal. Vulchinovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gavranić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cigarro met de inworp. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Sato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fas speelt de bal door. Owens geeft de bal voor. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Urroz met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Gavranić de bal onder controle te krijgen. Omelchuk is nu in balbezit. Omelchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - KS Prądniczanka2010 1:0

33e minuut.
Bajorski probeert naar een medespeler te passen. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba passt de bal zonder na te denken. O’Neal rent richting de bal. O’Neal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Köroğlu rent richting de bal. Köroğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gavranić de bal. Omelchuk rent richting de bal. Omelchuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Omelchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Omelchuk passt de bal in één keer door. Vulchinovski rent richting de bal. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Biesiada speelt de bal door. Owens speelt de bal door. Dhulster probeert naar een medespeler te passen. Bajorski rent richting de bal. Bajorski haalt uit met een fantastische trap. Giachi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vešmašina onderschept slim de pass. Vešmašina speelt de bal door. Buil speelt de bal door. Omelchuk rent richting de bal. Omelchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - KS Prądniczanka2010 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuciapki 40%, KS Prądniczanka2010 60%.
FC Kuciapki - KS Prądniczanka2010 2:0

54e minuut.
Dyluś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sato geeft de bal voor. Daar is Wilkanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - KS Prądniczanka2010 3:0

55e minuut.
Spang Olsen komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Giachi met een harde bal richting middenveld. Spang Olsen kopt de bal weg. Daar is Gavranić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesiada rent richting de bal. Biesiada draait met de bal, schiet en ... Gillet bokst de bal weg.

63e minuut.
Biesiada passt de bal zonder na te denken. Gavranić rent richting de bal. Omelchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Omelchuk haalt uit met een fantastische trap. Gillet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - KS Prądniczanka2010 4:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brestovac komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtóściszyn komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Sato is nu in balbezit. Sato passt de bal zonder na te denken. Wojtóściszyn rent richting de bal. Wojtóściszyn draait met de bal, schiet en ... Gillet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - KS Prądniczanka2010 5:0

74e minuut.
Sato speelt de bal door. Brestovac probeert naar een medespeler te passen. Wojtóściszyn rent richting de bal. Wojtóściszyn schiet op doel. Gillet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuciapki - KS Prądniczanka2010 6:0

87e minuut.
Vulchinovski passt de bal in één keer door. Brestovac heeft problemen om de bal te vangen. Wilkanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtóściszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtóściszyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuciapki 43%, KS Prądniczanka2010 57%.
FC Kuciapki - KS Prądniczanka2010 6:0